A+ A-
Yorum
10

Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi İçin İlk Adım Atılıyor

Yayın Tarihi: 28.08.2024 - 10:42 | Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 - 12:19
Trabzon Ortahisar Belediyesi Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk adımı atarak proje bilgilendirme ofisini açıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için Çağlayan Mahallesi’nde bilgilendirme ofisi açıldı.


Ortahisar Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesi'nde yürütülen Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışma başlatıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, bilgilendirme ofisinin açarak proje ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu;

 

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde bulunan Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla KİPTAŞ güvencesi ile yapıldığını belirten Kaya; 

Türkiye’de kentsel dönüşüm projelerinin en halkçı ve uzlaşıya dayalı modelini burada hayata geçireceğiz.

Günümüzde Türkiye ekonomisinde önemli sıkıntılar yaşanıyor ve inşaat sektörü de zorlu bir dönemden geçiyor. Ancak, arkamızda güçlü bir destek var; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteğiyle bu süreci daha da hızlandırıyoruz. Kendisiyle İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz toplantıda projelerimizi detaylı bir şekilde paylaştım. Başkan İmamoğlu, KİPTAŞ Genel Müdürü’nü arayarak hızlı ve kararlı bir şekilde ilerlememiz talimatını verdi. Bu süreçte İstanbul’u en iyi şekilde temsil eden Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum.

KİPTAŞ’ın güvencesiyle kentsel dönüşüm projelerimize başlıyoruz. Çağlayan bölgesinde uzun süredir konuşulan ve beklenti yaratan bu projelerde önemli adımlar attık. Göreve başladığımız günden bu yana bölge sakinleri bizden bu projelerin başlamasını bekliyordu. Biz de bu beklentilere kulak vererek, KİPTAŞ güvencesiyle harekete geçiyoruz ve sizlerden destek bekliyoruz. Bu birlikteliği güçlendirecek adımları, açacağımız ofis ile birlikte daha da ileriye taşıyacağız.

Daha önce gerçekleştirilen görüşmeleri sonuçlandırıp projeye başlamayı planlıyoruz. Bu süreçte tüm katkılarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.

 

Etiketler