SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çağrılmamamızı esefle kınıyoruz!

Çağrılmamamızı esefle kınıyoruz!

25 Ekim 2017 Çarşamba - 10:08




KTÜ ve DOKAP yetkililerine sitem eden Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Yılmaz, bu kurumlar tarafından düzenlenen projelerde kendilerinin





TRABZON - Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ)’ne ve DOKAP yetkililerine sitem etti. KTÜ Tıp Fakültesi hakkında yabancı hastalardan gelen şikayetleri ilgili makamlara söylemelerine rağmen uyarıları dikkate almadıklarını söyleyen Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Yılmaz ayrıca DOKAP tarafından düzenlenen uluslararası turizm sempozyumuna çağrılmamalarına da tepki gösterdi.

Başkan Yılmaz açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm icra makamlarının sürekli olarak söyledikleri STK’lar ülkemizin dinamosudur, gerekli konularda onların fikirlerini almamız lazım deniliyor, bizlerde boş durmayarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti milli gelirine nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle projeler üretip, eğitimler yapıp uğraşlar peşindeyiz.

Gelelim esas konuya; Yıllardır kanayan yara haline gelmiş tüm yabancı hastaların bizlere durmadan şikayet ettiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında gerekenleri ilgili makamlara zamanında söylememize ve basın yoluyla çözüm önerileri vermemize rağmen bir adım yol katledilmemesinden dolayı ve yıllarca söylediğimiz KTÜ Trabzon’la bütünleşmeli, beraber fikir birliği yapılmalı vs açıklamalarımız hiç dikkate alınmamış olmalı ki bizlerin yaptığı turizmle ilgili projelere kendileri katılmadıkları gibi kendi yaptıkları projelerde ne turizm işletmelerini, acenteleri ne de biz turizm STK’larını davet etmemektedirler.

Son zamanlarda DOKAP gibi çok güzel projeler üreten bir kurumun verdiği destekle düzenlenen DOKAP Bölgesi uluslararası turizm sempozyumuna çağrılmamamızı bölge Turizmi adına esefle kınıyoruz. Unutulmamalı ki turizm bir sevda, gönüllük işidir. Bu sevdayı ilgili paydaşlar olmadan özde değil sözde bu gibi toplantılarla yaparsanız başarıya ulaşmanız mümkün olmayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap