A+ A-
Yorum
10

Trabzon'da sağanak yağış uyarısı! Önümüzdeki 5 gün için hazırlıklı olun!

Yayın Tarihi: 06.07.2024 - 09:26 | Güncelleme Tarihi: 06.07.2024 - 09:20
Trabzon'da önümüzdeki günlerde gök gürültülü sağanak yağışlı hava koşullarının hakim olması bekleniyor. Peki Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini... Trabzon'da hava nasıl 6 Haziran 2024 hava durumu...

Trabzon için sağanak yağış uyarıları yapılıyor. Peki Trabzon'da bugün hava nasıl olacak? Trabzon için 5 günlük hava durumu tahmini... Trabzon'da hava nasıl 6 Haziran 2024 hava durumu...

TRABZON'DA HAVA NASIL OLACAK?

06 Temmuz Cumartesi
Cumartesi günü Trabzon'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en düşük sıcaklığı 24°C, en yüksek sıcaklığı ise 27°C olarak tahmin ediliyor. Havanın nem oranı ve rüzgar bilgileri belirtilmemiş olsa da, yağışlı hava koşulları nedeniyle nemin yüksek olacağı öngörülmektedir.

07 Temmuz Pazar
Pazar günü de gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. En düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 28°C olacak. Nem oranı yine belirtilmemiştir, ancak yağışlı havanın nem oranını artıracağı tahmin edilmektedir.

08 Temmuz Pazartesi
Pazartesi günü yağışlı hava devam edecek. Günün en düşük sıcaklığı 23°C, en yüksek sıcaklığı ise 28°C olarak tahmin edilmektedir. Nem oranı ve rüzgar bilgileri yine belirtilmemiştir.

09 Temmuz Salı
Salı günü de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 23°C, en yüksek sıcaklık ise 27°C olacak. Nem ve rüzgar bilgileri belirtilmemiştir.

10 Temmuz Çarşamba
Çarşamba günü de gökgürültülü sağanak yağışlı hava devam edecek. En düşük sıcaklık 23°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olarak tahmin ediliyor.

Yağışlı havanın etkisiyle birlikte, trafik kazaları, ani su baskınları ve tarımsal faaliyetlerde aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önerildi.

HABER MERKEZİ

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler