A+ A-
Yorum
10

CHP Trabzon’da eleştirinin dozu artıyor!

Yayın Tarihi: 29.05.2026 - 10:20
CHP Trabzon İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında birlik ve dayanışma mesajları öne çıkarken, parti içi tartışmalar ve yargı süreçlerine yönelik eleştiriler de gündemin önemli başlıkları arasında yer aldı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

CHP Trabzon İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla il binasında geniş katılımlı bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Programa CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Programda yapılan konuşmalarda hem bayram mesajları verildi hem de ülke siyaseti ve parti içi gelişmelere ilişkin sert değerlendirmeler öne çıktı. İl Başkanı Mustafa Bak, özellikle yargı süreçleri ve parti içi tartışmalara değinerek CHP’nin “kuşatma altında” olduğunu savundu ve mevcut duruma karşı mücadele mesajı verdi.

Bak, CHP’li belediye başkanlarına yönelik yargı süreçlerini eleştirirken, Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere bazı isimlerin hedef alındığını ifade etti. Parti örgütünün geri adım atmayacağını ve mücadeleyi sürdüreceğini vurguladı. Ayrıca bayram sonrası kurultay sürecine yönelik imza toplanacağını da açıkladı.

Milletvekili Sibel Suiçmez ise yaptığı konuşmada, partiye yönelik “butlan kararı” olarak nitelendirilen süreci tanımadıklarını belirterek, CHP’nin birlik içinde hareket etmeye devam edeceğini söyledi. Suiçmez, hem yerel hem de genel düzeyde partinin örgütsel dayanışmasını sürdüreceğini ifade etti.

Genel olarak bayramlaşma programı, CHP Trabzon teşkilatında birlik ve dayanışma mesajlarının yanı sıra, parti içi tartışmalar ve siyasi gerilimin de güçlü şekilde yansıdığı bir toplantı olarak öne çıktı.

Etiketler