SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçiyoruz

Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçiyoruz

20 Ağustos 2021 Cuma - 19:09




Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçtiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle hedef aldı





Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Şirket Danışmanı Ahmet Firidin ve Müessese Müdürü Gürhan Beşyıldız ile birlikte bir araya geldi.

Türkiye gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Genel Başkan Serdaroğlu, “Trabzon’da çok daha iyi günlerde gelmek isterdim. Ülkemizin her yanında başka bir sıkıntı var. Ben şuna benzetiyorum, Tayyip bey cehennemde ne kadar zebani varsa aldı getirdi, Türkiye’nin üstüne attı. ‘Sen nasıl devlet adamısın? diye ona soruyorum” dedi. İşte Serdaroğlu’nun o açıklamaları:


TALİBAN’DENİLEN GRUP…

“Bu zebanilerin içerisinde Taliban denilen aşağılık bir grup var. Küçücük kızları hamile bırakabilen, erkekleri kadın olarak kullanmak isteyen ahlaksız sapık, insanları yargılamadan öldüren bir grup var. Tayyip bey bunlarla konuşabileceğini söylüyor. İlginçtir Tayyip Bey El Kaide’nin önde gelenleriyle de konuşuyor.  Tayyip bey El Nusra’nın adamlarıyla da yakın. Ama Tayyip bey sadece Türk milletiyle konuşamıyor. Türk milletinin menfaatine, Montrö ve Lozan’a sahip çıkan emekli generallere çok ağır hakaret ediyor. Şimdi de 83-84 yaşındaki eski komutanların hepsini içeri atıyorlar.”


BU GİDİŞ İYİ DEĞİL

“Ülkeyi soyanlar serbest, ülkede uyuşturucu ticareti yapanlar serbest. Kendisi çılgınca bir durum içerisinde… Bu gidiş, iyi gidiş değil. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor döneminden geçiyor. Ben ısrarla söylüyorum; biz kimsenin düşmanı değiliz. Keşke Tayyip bey başarılı olsaydı da ülkemiz iyi olsaydı. Ama yok… Biz ona dedik; kalbimizde hiç olmazsa seninle ilgili bir merhamet hissi bırak. Sen Bişkek’te camii yaptırıyorsun 36 milyar dolar para harcıyorsun; 4 milyon dolarlık Türk Hava Kurumu’nun uçaklarını yaptırmıyorsun; ormanlarımız yanıyor, ciğerlerimiz yanıyor.”






 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap