A+ A-
Yorum
10

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Trabzon’da Başlıyor

Yayın Tarihi: 13.05.2025 - 16:14
Trabzon’da 15-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, gençlere yönelik eğitim, istihdam ve girişimcilik fırsatlarını tanıtacak.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Trabzon’da Gençlere Devlet Destekleri Anlatılacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 15-16 Mayıs tarihlerinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte, gençlere yönelik eğitim, istihdam, girişimcilik ve sosyal destek projeleri hakkında bilgi verilecek.

Gençler, Devlet Desteklerinden Nasıl Faydalanabilir?

Program kapsamında, üniversiteler, bakanlıklar, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Diyanet İşleri Başkanlığı, Yeşilay, kalkınma ajansları ve basın kuruluşları stand açacak. Her bir stantta gençler, kurumların sunduğu teşvik ve destek programlarını detaylı olarak öğrenme fırsatı bulacak.

16 Mayıs’a Kadar Ziyaretçilere Açık

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, 16 Mayıs Cuma akşamı saat 17.00’ye kadar açık kalacak. Büyükşehir Belediyesi, etkinliğe başta gençler olmak üzere tüm Trabzon halkını davet etti. Etkinliğin, gençlerin kariyer planlamalarına ve devlet desteklerinden faydalanmalarına katkı sunması hedefleniyor.

Muhabir/Editör:Safiye Selçuk