A+ A-
Yorum
10

Dünyanın merkezi Trabzon, kahvenin merkezi Greenwich

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 10:05
Dünyanın Merkezi, kahvenin merkezi Greenwich Coffee sloganıyla yola çıkan Greenwich Coffee 20. Mağazasını Trabzon’da açtı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon’un yeni buluşma noktası haline gelecek potansiyele sahip Greenwich Coffee’nin tartışılmaz lezzetlerinin yanı sıra modern, şık ve rahat tasarımıyla da dikkat çekiyor.

İskenderpaşa Mahallesinde yapılan açılış töreninde açılış kurdelesini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İşletme sahipleri Uğur Aslan ve Ali Aslan, Mehmet Malkoç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Belediye Başkanı Muhammet Erkan, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın katıldı. Açılış organizasyonunu ise Cingıl tasarım Organizasyon’un sahibi Müzeyyen Kasımoğlu üstlendi.

Whats-App-Image-2024-09-01-at-12-38-00-1

BİZ TRABZON’A TRABZON BİZE DEĞER KATACAK

Açılış sonrası Karadeniz’e demeç veren Greenwich sahibi Uğur Aslan, “2019 yılında Greenwich Coffee’yi kurduk. 20. Mağazamız Trabzon’a nasip oldu. Aslen Köprübaşılıyız. Biz Grenwich Coffe’yi dünyaya ve Türkiye’ye mal etmek için yola çıktık. Aslen Trabzonlu olduğumuz için Trabzon’a da bir değer katmak isterken Trabzon’un da bize bir değer katmasını istiyoruz. Biz Greenwich Coffee’yi marka olarak düşünürken oğlumun fikriydi. Biz dünyanın merkezini Trabzon olarak düşündük. Ve Greenwich Coffee de Trabzon’un merkezi. Trabzon’da olmak bize çok mutluluk veriyor. Biz ilkokulu burada okuduk. Daha sonra İstanbul’da işler yaptık. Bu kafeyi kurarken de özellikle yeşil çekirdek kahveyi ithal ettik. Çekirdekleri kendi tesislerimizde kavurarak taze kahvede iddialı hale geldik. Bunun yanında tatlı çeşitlerimizi de günlük ve taze olduğumuz için iddialıyız. Kendi yiyemediğimizi kendi içemediğimizi müşterilerimize sunmayız” diye konuştu.

Whats-App-Image-2024-09-01-at-12-38-00

TRABZON’U MERKEZ YAPMA HAYALİMİZ VARDI

Greenwich’in sahibi Uğur Aslan’ın oğlu Ali Aslan, “Öncelikle gururluyuz. Trabzon kendi memleketimiz. Bu firmayı açarken her zaman bir haylimiz vardı. Trabzon’u bir merkez olarak benimseme, kendi halkımızla bağdaşma. Hepimize hayırlı olsun. İnşallah firma olarak vizyon ve misyonumuzdan ödün vermeden çok daha güzel işler yapacağız. Yapmaya devam edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam. Her zaman daha iyisini nasıl yaparız? Kaliteden ödün vermeden, kendimizi bozmadan, ekipçe, ailece her zaman daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Whats-App-Image-2024-09-01-at-12-38-01-2

45 YIL SONRA MEMLEKETİMİZE GELDİK

Greenwich işletme ortağı Mehmet Malkoç, “Greenwich Coffee’yi izlemeye devam etsinler. Kaliteyi görsünler. Biz Trabzon’a 45 yıl sonra geldik. 45 yıl önce gittik ve yine memleketimize geri geldik. Kaliteyi görsünler. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler