SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ekrem İmamoğlu: ''Diğer tarafta 1 oy için kumpas kuran iftiracılar var''

Ekrem İmamoğlu: ''Diğer tarafta 1 oy için kumpas kuran iftiracılar var''

10 Mayıs 2023 Çarşamba - 18:50




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da düzenlenen mitingde bir araya geldi.





İmamoğlu mitingde şunları söyledi:

"Ne güzel memleketimde olmak. Burayı adımladığım günlerin, saatlerin sayısı yok. İnsanı mutlu eder insanın doğduğu yerde olması. Sabah arkadaşlarım diyor ki dün yorgun görünüyordun bugün bambaşka görünüyorsun. Dedim memleketimdeyim. Benim güzel memleketim. Bu memleket çok özel.

"İftiracılar var"

Ben kolları sıvayınca bunlar dağılıyor. Ülkenin girdiği krizi aşmak için dünya çapında kadroları olan Millet İttifakı. Gücü ortak aklı, enerjisi olan güçlü bir ekibiz. Diğer tarafta 2002'de 16. sırada aldı şimdi 21. sırada. Geçim sıkıntısına, fakirliğe sebep olan onlar. Biz, kötü dil kullanmayan, bize anne babamız öyle öğretti. Diğer tarafta 1 oy için her türlü hakareti yapan, hatta oy için kumpas kurup taş attıranlar var. İftiracılar var.

"Trabzonlu buna haddini bildirecek"

Erzurum'da tatsız olay yaşadık. Taşları kendileri getirdi, kendilerine attı dediler. Bunlar şaşırmış, akla ziyan sözler. 1 gün sonra provokasyonu FETÖ yaptı dediler. Karşımızda öyle bir yalan makinesi var ki 1 oy uğruna İmralı'dan gelen mektubu okuttular. Trabzonlu buna haddini bildirecek. Bu hemşerinizin kanına dokunuyor. 


"Zibidilik yapıyor"

Bugün bir tweet gördüm. Bir zavallı milletvekili (Salih Cora) var Trabzon'da. Genç olduğu için biraz ahlaklı olduğunu düşünürüm, yeni nesil derim ama beni o kadar yanılttı ki... Meclis'te İmamoğlu'na hakaret etme vekili. Soyadına yakışmıyor, ailesini çok iyi tanırım, köyüne kadar tanırım. Bence ailesi yuhalıyor onu. Zibidilik yapıyor buradan söylüyorum, zibidilik yapıyor. İsmini bile ağzıma almam, ağzım yorulur.

"Bizim kadrolarımıza laf edemezler"

Atatürk'e alerjisi olanlar onlar, Gaffar Okkan'ı şehit eden terör örgütüyle ilintili bir parti onların yanında. CHP, İyi Parti, Gelecek Partisi tüm kadrolar kötüymüş. Yada Saadet, Deva, Demokrat Parti... Bizim ittifakımız belli. Bu kadrolarla hükümet kurulacak. Bizim kadrolarımıza laf edemezler, toz konduramazlar. 

"Benim vatan sevgimi sorgulayacak insan daha anasının karnından doğmadı"


Mansur Yavaş mı vatan haini, İmamoğlu mu vatan haini, Akşener mi vatan haini. Hadi oradan! Ahlak yoksunuz sizler! Trabzonluyu kimse vatan sevgisiyle sınamaya kalkmasın. Benim vatan sevgimi sorgulayacak insan daha anasının karnından doğmadı. Bunlara 5 gol avanta veririz yine yeneriz bunları İstanbul'da...

Oy verin, farkımızı belli edin. Kazananlar kulübü biziz. Millet... Bir avuç insan kaybedecek, milletin vicdanı galip gelecek. Güneş bir başka güzel doğacak."

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap