A+ A-
Yorum
10

Trabzon Maçka’da korumasını savunmak isteyen Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın yaptığına bakın… Önce tehdit etti sonra ekmek teknesini dağıttı! Olmadı Başkan!

Yayın Tarihi: 24.06.2024 - 09:52 | Güncelleme Tarihi: 24.06.2024 - 08:46
Maçka Belediyesine ait olan çorap sattıkları kulübeden atılan Ergün ailesi, “Çorap satarak evimizi geçindirmeye çalışıyorduk. Hem tehdit ettiler hem iş yerimizden attılar” dedi.

MAÇKA’DA TANSİYON YÜKSELDİ…

I Trabzon’un Maçka ilçesinde bir apartman dairesinde iki komşu arasında tansiyon yükselerek tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonucu taraflardan birisi olan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın koruma görevini üstlenen Abdul Cabbar Bayrak, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan Zehra Malkoç Ergün ve eşi Erbay Ergün’e ağır hakaretlerde bulunarak tehdit etti.

BELEDİYE BAŞKANI BİZİ TEHDİT ETTİ…

I Mağdur Ergün ailesinin yaşadıkları bununla da sınırlı kalmadı. İddiaya göre Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, koruması Abdul Cabbar Bayrak’ın arkasında durarak tartışmaya dahil oldu. “Şikayetinizi geri çekmezseniz, dükkanınızı kapattırırım” diye tehdit eden Başkan Koçhan, Ergün ailesini geçim kaynakları olan boya ve çorap sattıkları belediyeye ait kulübeden attırdı.

HAKKIMIZLA EKMEĞİMİZİ KAZANIYORDUK…

 Belediyenin ilk icraatı hakkıyla ekmek kazananlara mı olacaktı diyen Zehra Malkoç Ergün, “Çorap satarak evimizi geçindirmeye çalışıyoruz. Hem
belediye başkanı, hem koruması tarafından çok fazla iftiraya ve hakarete maruz kaldım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Vatandaşla aramıza duvar örmeyin’ sözü Maçka’da bu şekilde mi karşılık bulacaktı” diyerek yetkililere sitem etti.

TUĞBA ÖZTÜRK 

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler