SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Erdal Gürsoy "Rant için değil hizmet için geliyoruz"

Erdal Gürsoy "Rant için değil hizmet için geliyoruz"

14 Haziran 2024 Cuma - 11:00




Arsin Liman Kooperatifi seçimleri 23 Haziran 2024 günü yapılacak. Mevcut yönetime rakip olacak ilk isim Erdal Gürsoy yönetim listesini hazırlayarak seçim startı verdi.





Arsin Liman Kooperatifine başkan adaylığını açıklayan  Erdal Gürsoy, "Balıkçılar resmen sığınmacı gibi olmuş durumda, limanda hiçbir hizmet yok, mevcut yönetim balıkçılar için mi çalışıyor yoksa rant için mi çalışıyor bilinmiyor" dedi.

RANT İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİ GELİYORUZ

Gürsoy yaptığı açıklamalarda;  "23 Haziran 2024 Pazar günü Kooperatif seçimi yapılacak olup, tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Mevcut başkan ve yönetim limanla ilgilenmiyor, yıllardır balıkçılar mağdur ediliyor, limanın içi, yolları ve çevresi içler acısı, balıkçılar resmen sığınmacı gibi olmuş durumda, limanda hiçbir hizmet yok, mevcut yönetim balıkçılar için mi çalışıyor yoksa rant için mi çalışıyor bilinmiyor, liman gelirleri nereye harcanıyor ki liman iç yolu yaptırılamıyor ve çöpleri temizletilmiyor, balıkçılara ağlarını malzemelerini koyacak bir çatı dahi yapacak bir alan gösterilmiyor, ilgili kurumlarla bir anlaşma sağlanmıyor, balıkçıların milyarlık ağları güneşin ve yağmurun altında kalmaktan çürüyor, üyelerden toplanan dam paraları nerelerde kullanılıyor balıkçılar için dam yapılmıyor, onca balıkçı mağdur ediliyor.

Allah'ın izniyle biz bu göreve geldiğimizde herkesin mağduriyetini gidermek için var gücümüzle çalışacağız. Mevcut yönetim zamanında yaşanan sıkıntıları ve mağduriyetleri ivedilikle gidermeye çalışacağız.
Rant için değil hizmet için geliyoruz." ifadelerini kuıllandı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap