SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Erkut Çelebi, 'Arsin OSB’nin şehrin ekonomisine önemli katkıları var'

Erkut Çelebi, 'Arsin OSB’nin şehrin ekonomisine önemli katkıları var'

12 Mayıs 2023 Cuma - 11:42




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’yi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya karşıladı.

İstihdamı artırmak için teknoloji ve sanayi alanında yatırımlar yapılması gerektiğine değinen Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, “Bölgelerin kalkınmasının en büyük paylarından biri organize sanayi bölgeleridir. Diğer bölgelerdeki firmaların bölgemize yatırım yapması için öncelikle iş gücü ve nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesi gerekmektedir. Bir taraftan da batıdaki yaşam maliyetlerinin artmasından dolayı bölgemize tersine göç yaşanmaktadır. Şehir olarak hem sosyal yaşam hem de alt yapı hazırlıklarımızı tamamlamalıyız.” dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise ilimizde bulunan OSB'lerin üretim, istihdam ve ihracat bakımından önemli seviyelere geldiğini ve bunu ileriye taşımak için de iş birliği ve güç birliğine her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Trabzon Arsin OSB’nin şehrin ekonomisine çok önemli katkılarda bulunduğunu dile getirdi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap