A+ A-
Yorum
10

Haluk Batmaz'dan seçim mesajı!

Yayın Tarihi: 14.08.2024 - 09:56 | Güncelleme Tarihi: 14.08.2024 - 10:08
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'dan hükümete seçim göndermesi
Kaynak:HABER MERKEZİ

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Kadın Kolları Başkanı Şennur Güler Özkan, Gençlik Kolları Başkanı Enes Turan Saral ve ilçe yöneticileriyle birlikte Yenimahalle’de kurulan semt pazarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

MAAŞIMI EV SAHİBİNE VERİYORUM

Pazarda alış veriş yapan bir vatandaş isyan ederek; 

“Aldığım maaşı ev sahibine veriyorum. Elimde kalan 2-3 bin lira ile pazar alışverişi mi yapayım, fatura mı ödeyeyim? Bizi çaresiz bıraktılar, çocuklarımızdan harçlık alacak duruma düşürdüler”

ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ, İŞLER BIÇAK GİBİ KESİLDİ

İşlerin kötü gittiğinden yakınan pazarcı ;

“Yaz ayları geldiğinde fiyatlar düşer, çarşı-pazar şenlenirdi. Şimdi bırakın fiyatların düşmesini, her geçen gün artıyor. Vatandaşın alım gücü kalmayınca bizim de satışlarımız bıçak gibi kesildi. Yaptığımız satış masraflarımızı karşılamıyor”

GEÇİM YOKSA SEÇİM VAR 

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz hükümeti vatandaşı geçim sıkıntısına sokmakla suçlarken ;
“Bugün halkımızın dertlerini ilk ağızdan dinledik. Ekonomik krizin etkilerinin en ağır yaşandığı illerin başında maalesef Trabzon geliyor. AKP iktidarı sebep olduğu ekonomik krizin faturasını dar gelirliye kesti. Milyonlarca asgari ücretlimiz, emeklimiz, dar gelirlimiz açlığa ve sefalete mahkum edildi. Esnafımız siftah yapamadan günü bitiriyor. Vatandaşımız alamıyor, esnafımız satamıyor. Bu ağır tablonun sorumluları ise aldıkları çifter çifter maaşlarla sefa sürüyor. Buradan uyarıyoruz, artık bıçak kemiğe dayandı; ya geçim ya seçim”