SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İbrahim Usta son yolculuğuna uğurlandı

İbrahim Usta son yolculuğuna uğurlandı

31 Mayıs 2023 Çarşamba - 16:50




Trabzon'un saygın iş adamlarından İbrahim Usta hayatını kaybetti.





Trabzon’da ve spor dünyasında bilinen iş insanlarından İbrahim Usta, hayatını kaybetmişti. Usta, Arsin ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye katılan isimler arasında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, ATTSO Başkanı Erkut Çelebi, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski milletvekili Şeref Malkoç, Trabzonspor eski futbolcuları Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru yer aldı.


İBRAHİM USTA KİMDİR?

İbrahim Usta 1966 yılında Trabzon'un Arsin ilçesinde doğdu. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmasının ardından müteahhitlik yapmaya başladı. Arsinspor'da başkanlık yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda da bir dönem Başkanvekili olarak yer aldı. Usta ayrıca Türkiye'nin birçok noktasında inşaat faliyetleri yürüttü. 

Bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden İbrahim Usta,  Ankara'daki tedavisinin ardından tedavi için yurt dışına gitmişti. Yurt dışı tedavisinden dönmek için uçakla yolculuk yaptığı esnada uçakta rahatsızlanan Usta hayatını kaybetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap