SON DAKİKA
SON DAKİKA


İyi ki Ekrem İmamoğlu Var!
25.07.2024
Ekrem İmamoğlu yerel seçimler için ciddi bir saha çalışması yapmış ve sosyal belediyecilik adına önemli projeler ortaya koymuştu.
Sosyal yardımları artıracak, dezavantajlı gruplara yönelik destekler sunacak projeler ile bir anda ekonomik zorluk çeken kesimlerin dikkatini çekmişti.
Özellikle son dönemde alt gelire düşen emekli ve asgari ücretli için yapılan avantajlı projeler CHP belediyeciliğini bir üst kademeye taşıdı.
Ak Parti'nin temelini oluşturan hizmet odaklı belediyecilik, artık CHP için söylenmeye başlandı.
Kent Lokantaları, Engelli vatandaşların evlerine kadar giden hizmetler, sosyal tesislerde alt gelirli vatandaşların vakit geçirebileceği uygun fiyatlar, SMA hastalarına verdiği destek, halk ekmek uygulaması gibi bir çok uygulama Ekrem İmamoğlu projesi olarak tüm CHP belediyeleri tarafından uygulanmaya başlandı.
Maaşı ile dışarda bir öğün yemek yemesi bile imkansız olan emekli 5'de bir fiyatına kent lokantalarında karnını doyurmaya başladı.
Bunu da yaparken esnafını da kırmadan dökmeden yapmaları ayrı bir takdir nedeni!
Çoluğu, çocuğuyla bir hava almak isteyen, ama ay sonunu getiremeyen asgari ücretli için sosyal tesisler bir kapı oldu.
Ekmeğe gelen zamlar sonrasında, birde gramının düşürülmesine tam 'Eyvah yine yandık' demeden alt gelirli Ahmet Kaya'nın 'Halk Ekmek' müjdesi ile yüzler yine güldü.
Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı ve bazı kesimlerin çıkardığı seslere rağmen asla vazgeçmediği bu sosyal projeler belli ki CHP belediyeciliğini çok ileri taşıyacak.
Ahmet Kaya, bunun en iyi örneklerinden biri olarak önümüzde duruyor.
Yeni oluşturduğu ekipleri ile bu projeleri hayata geçirmeye devam ettikçe CHP'nin gücüne güç katacaktır diye düşünüyorum.
Arka planda CHP'nin yeni çıkardığı genç yüzleri de unutmamak gerekir. Her fırsatta vatandaşın sorunlarına ses olmaları ve çözüm için belediyeleri ile ortak hareket etmeleri çok önemli.
Trabzon'da CHP'nin iktidar, iktidarın ana muhalefete düşmesi artık öyle hayal gibi de durmuyor.
CHP'nin elindeki gençliğin gücüne ve enerjisine biraz daha kulak vermesi yeterli.
Eee arkada her sıkıştığında destek olacak bir Ekrem İmamoğlu'da varsa...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap