SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başkan Doğan: ''Resmi kimin çektirdiği değil. Kimin aldığı önemli''

Başkan Doğan: ''Resmi kimin çektirdiği değil. Kimin aldığı önemli''

Karadeniz Özel

25 Temmuz 2024 Perşembe - 16:49




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz Gazetesi’ne konuştu.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Karadeniz Gazetesi’ne flaş açıklamalarda bulundu. Federasyon seçimi, transfer ve gündemdeki bir çok olay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, Trabzonspor’un başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

FEDERASYON SEÇİMİ

Başkan Doğan, Federasyon seçimi hakkında, ‘’Öncelikle burada asıl başarı İbarahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin. Böyle bir zamanda dirayet göstererek, cesaret göstererek aday oldu. Çünkü sıkıntılı bir dönemdi. Çok sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Aklımıza gelmeyen her şey başımıza geldi. Adaletsizliğin seviyesinin buralara geldiğini futbolun içersinden gelen biri olarak hiç buralara kadar geldiğini görmedim. Kimsenin kimseye inanmadığı. Kimsenin kimseye güvenmediği. Saygı ve sevginin sıfır noktasına geldiği bir ortam. Biz gerekli açıklamaları ve tavrımızı bu konuda ortaya koyduk’’ dedi.

4-5 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

Transferde 4-5 oyuncu daha almayı planladıklarını belirten başkan Doğan, ‘’Hocamızın şu ana kadar bize olabilir dediği 14-15 oyuncu var. 14-15 alınacak diye değil Listede olan isimler. Bunların bir 8 tanesini şu an aldık. Alacağımız 4 veya 5 tane daha oyuncu var. Liste belli, oyuncular belli. Bir iki tanesi zaten medyaya düştü. Onuachu ve Muhammed Cham bu iki isim için girişimlerimiz sürüyor. İsmi bilinmeyen oyuncularda var. Bu oyuncular tamamı ile anlaşıldı ama kulüpleriyle alakalı görüşmeler devam ediyor. Yarın da bitebilir, pazar da bitebilir, pazartesi de bitebilir. Bu sonuçta takımlarının direncinin kırıldığı noktayla alakalı bir şey. Gerekli takviyeler kısa sürede bitecek. Çalışmalarımız sürüyor. Fırsat transferi düşünmüyoruz. Gerekli oyuncuyu alıcaz. Biz istediğimiz oyuncuyu alıcaz. Liste belli öneriyle oyuncu almıyoruz’’ açıklamasında bulundu.

“RESMİ KİMİN ÇEKTİRDİĞİ DEĞİL KİMİN ALDIĞI ÖNEMLİ”

Başkan Doğan, “Benim tek niyetim Trabzonspor’un başarısıdır. Bunu şampiyonluğa giderkende söylemiştim. Biz bazı şeyleri çok açık konuşmadığımız için bazı şeyler yanlış anlaşılıyor. Belki bu işler bittikten sonra ben bir gün bu şerefli görevden ayrıldıktan sonra bazı gerçekleri benim de anlatmam gerekecek. O zaman insanlar neyin ne olduğunu çok net anlayacak. Benim kimseyle en ufak bir derdim yok. Benim öyle bir mücadelem yok. Ben şampiyonluğa giderken de söylemiştim. Herkes bana soruyordu Niye bu paraları bu kulübe veriyorsun? Bakın aralık ayında şampiyon olduğumuz yıl. Yani kişisel desteklerim. Bu şöyle anlaşılmasın. Yani biz bunları yapmasaydık, o destekleri vermeseydik. Bizim takımımız yoktu ya. Futbolcuların yarısı serbest kalacaktı.Ben hocamla o zaman konuşuyodum. Hocama şunu söyledim bu şehirin, bu taraftarın şampiyonluğu kaybedecek durumu yok. Buna tahammül yok. Camianın tahammül ve sinir sistemi uygun değil. Bana dedim şunu söyle ben kimi alırsam bu takım şampiyon olur. Gidip alacam dedim. O da Visca’yı al arkana yaslan şampiyonluğu seyret dedi. Bende gittim aldım. Resmi kimin çektirdiği değil kimin aldığı önemli. Parayı kimin cebinden verdiği önemli’’ şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap