SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İyi Parti Trabzon'dan zehir zemberek açıklama!

İyi Parti Trabzon'dan zehir zemberek açıklama!

02 Aralık 2023 Cumartesi - 13:01




İyi Parti Trabzon il başkanlığı 'İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez!'





İyi parti Trabzon il başkanlığı kulislerde konuşulan adayları ve bazı söylentiler hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İyi parti Trabzon il başkanlığından yapılan açıklamada;

Yerel seçimler öncesinde İYİ Parti adına ilçelerimizde siyasi ahlaka yakışmayan duyumlar almaktayız. Partimizin adı bazı adaylar ile anılmakta, hatta pazarlıklar içine sokulmaya çalışılmaktadır. Yetkili organ, İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığımız, Milletvekilimiz ve partimizin yetkili kurullarıdır. İYİ Parti’yi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez. Yerel seçimler için kulis ve aday belirleme amaçlı farklı siyasi partilerin kurmuş olduğu ekiplerle bağlantımız ve yaptıkları çalışmalarla alakamız yoktur. Yerel seçim çalışmalarınız son hızıyla devam etmektedir. Resmi bilgiler il başkanlığımızca sizlerle paylaşılmaktadır. Bu noktadaki spekülasyonlara itibar etmeyiniz.

İSTANBUL'DAN TRABZON DİZAYN EDİLMEYE Mİ ÇALIŞILIYOR !

İyi parti Trabzon il başkanlığının Trabzon'da bazı ekipler tarafından il ve ilçeler bazında 'dizayn ediliyor' iddialarının üzerine sert bir açıklama yaptığı belirtiliyor. İstanbul'dan bazı isimlerin Trabzon ile görüşmeler yaparak, sanki ortaklık varmışcasına il ve ilçe pay etmesi dedikodularına daha fazla seyirci kalmayan Trabzon il başkanlığı ağırlığını koyarak 'Burada adayları biz belirleriz, kimse bizim adımıza aday çalışması yapamaz' diyor.


HABER: BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap