SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kaya huzurevi sakinlerine maç keyfi yaşattı

Kaya huzurevi sakinlerine maç keyfi yaşattı

02 Ağustos 2024 Cuma - 13:37




Başkan Kaya’nın misafiri olan huzurevi sakinleri, Trabzonspor-Ruzomberok maçını tribünden izledi





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Köşk Huzurevi sakinlerini, dün akşam oynanan Trabzonspor-Ruzomberok maçına götürdü. Aralarında ilk kez Trabzonspor’un maçına gidenlerin de bulunduğu huzurevi sakinleri, kendilerine bu heyecanı yaşatan Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

Başkan Kaya’nın Trabzon Köşk Huzurevini ziyaretinde kendilerine forma hediye ettiği ve maça götürme sözü verdiği bir grup huzurevi sakini, dün akşam Trabzonspor ile Ruzomberok arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçını izlemek üzere Papara Park Stadyumuna götürüldü. Kendilerine hediye edilen bordo-mavi formaları giyen ve tribünlerde kendileri için ayrılan yerleri alan huzurevi sakinleri, “Bizleri unutmayan ve bu heyecanı yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Kaya’ya ve Ortahisar Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Huzurevi sakinleri, tribünlerde maçın heyecanını yaşarken Bordo-mavililerin golüyle büyük sevinç yaşadı.



BAŞKAN KAYA: “HUZUREVİNDE İKAMET EDEN BÜYÜKLERİMİZLE MAÇIN HEYECANINI YAŞAMAK İSTEDİK” 

Huzurevi sakinleriyle maçı birlikte izleyen Başkan Kaya, “Huzurevimizi ziyaret etmiştik. Orada büyüklerimizle çok güzel bir sohbet yaptık. Sonrasında “Trabzonspor’umuzun çok önemli bir maçı var, hep beraber maçı izleyelim” dedik.

Sosyal İşler Müdürlüğümüzle birlikte böyle bir organizasyon yaptık. Sağ olsunlar davetimize icabet ettiler, geldiler. Hep birlikte Trabzonspor’umuzu izledik. Trabzonspor’umuzun heyecanını paylaşmış olduk” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap