SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kaya’nın çağrısı, Mustafa Deniz’e nefes oldu

Kaya’nın çağrısı, Mustafa Deniz’e nefes oldu

21 Temmuz 2024 Pazar - 14:31




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın çağrısı, Mustafa Deniz’e nefes oldu





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın öncülük ettiği, SMA Hastası 15 aylık Mustafa Deniz Eroğlu’na destek kampanyasına Trabzonlular yoğun ilgi gösteriyor. Ortahisar Belediyesi’nin iştiraklerinden Boztepe Seyir Terasının 21 Temmuz Pazar günü (bugün) elde edilecek hasılatı, Mustafa Deniz’in tedavisi için düzenlenen kampanyaya bağışlanacak. 

Seyir terasının girişinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Kadın Kolları tarafından minik Mustafa’ya destek amaçlı bir de kermes düzenledi. Seyir Terası’na gelen vatandaşların alışveriş yaptığı kermesten elde edilen gelir de, Mustafa Deniz’in tedavisi için bağışlanacak.



İLK BİLETİ BAŞKAN KAYA SATIN ALDI

Mustafa Deniz’e destek amaçlı açılan Seyir Terası’nın ilk biletini, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya satın aldı. “İnşallah bugün burada, Mustafa’mızın yavrumuzun kampanyasına önemli bir katkı sağlamış olacağız” diyerek ilk bileti satın alan Başkan Kaya, daha sonra gişeye geçerek kampanyaya destek olmak için gelenlere bilet satışı gerçekleştirdi. 

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Zorlu, Alpaslan Özdemir, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş kampanyaya destek olmak için sıraya girdi. 



“BÜTÜN TRABZONLULARA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kampanyaya katılım gösteren Trabzonlulara teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Dün bir çağrı yapmıştık. SMA hastası yavrumuz Mustafa Deniz’in yaşam mücadelesine katkı vermek için, bütün Trabzonlu hemşerilerimizi Seyir Terasımızı gezmeye davet etmiştik. Burada girişte ödenen 30’ar TL’lik ücretlerin, Mustafa’nın yaşam mücadelesine önemli katkısı olacağını ifade etmiştik. Bunun için burayayız. Sağ olsun, dostlarımız, arkadaşlarımız geldiler, gelecekler. Kampanyamız bugün akşama kadar devam edecek. Bizler kampanyaya katılarak Mustafa’nın mücadelesinde yanında olacağız, ona bir el uzatacağız. İnsanlık görevimizi yaparak Mustafa’mıza destek olacağız” dedi.

Başkan Kaya, Trabzonlulara çağrıda bulunarak herkesi akşam saat 22.30’a kadar sürecek olan kampanyaya katılmaya davet etti.


KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İSTEYENLER…

Mustafa Deniz için açılan kampanyaya katkı vermek isteyen vatandaşlar, Trabzon Valiliği izinli Mustafa Deniz EROĞLU adına açılan TR04 0001 0090 1063 5976 1050 01 İBAN nolu hesaba nakdi yardım yapabiliyor.
Ayrıca GSM hatları üzerinden tüm operatörlerden 2761’e Mustafa Deniz yazarak, 20 TL bağışta bulunabiliyor.

HABER MERKEZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap