SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Metin Lokumcu İçin Buluştular

Metin Lokumcu İçin Buluştular

11 Haziran 2024 Salı - 13:11




Metin Lokumcu Davası'nda savcı, yargılanan polislerin zor kullanma yetkisi olduğunu belirterek beraat talep ederken, duruşma 6 Eylül'e ertelendi.





CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez,CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Eski Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ve partililer Metin Lokumcu davasını takip etmek için Trabzon'da buluştu.
2011 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde Artvin Hopa’ya ziyareti sırasında yaşanan olaylarda polisin biber gazı kullanması sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu için görülen dava Trabzon’da devem ediyor. 

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karar duruşması öncesi Trabzon CHP Milletvekili Avukat Sibel Suiçmez ve CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ile birlikte açıklamalarda bulundu.

LOKUMCU'NUN DAVASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Sibel Suiçmez ''Genel Merkezimiz tarafından vekilimiz Tahsin Ocaklı ile birlikte gözlemci olarak davayı takip etme görevi verildi.Hopa'da HES'lere karşı mücadelede öldürülen Metin Lokumcu'ya ve davasına sahip çıkmak, adaletin gerçekleşmesi ve toplumun vicdanının rahatlamasını sağlayacak bir karar çıkmasını temenni ediyorum'' ifadelerinde bulundu.

BİR HUKUK SKANDALIDIR!

Tahsin Ocaklı ''Bu davayı takip ediyoruz tam 13 yıl oldu burada hukukçular varken bana söz düşmez ama 10 yıl sonra savcının mütalasının yeniden 10 önceki değerlendirme ile bitmiş olması hali bir hukuk skandaladır! Takipçisiyiz ayın altısında yeniden burdayız''

HABER:BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap