SON DAKİKA



Haber > Trabzon > MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, "Karaçengel Çarşıbaşı'nda kazanamaz"

MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, "Karaçengel Çarşıbaşı'nda kazanamaz"

24 Şubat 2024 Cumartesi - 10:26




MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, AK Parti’ye yeşil ışık yakan Bağımsız belediye başkan adayına şans tanımadı.





Çarşıbaşı’nda Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel’in seçimi kazanamayacağını iddia eden Ayar “Cumhur İttifakı Çarşıbaşı’nda siler süpürür” dedi Çarşıbaşı’nda Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel’in seçimi kazanamayacağını iddia eden Ayar “Cumhur İttifakı Çarşıbaşı’nda siler süpürür” dedi Çarşıbaşı’nda Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel’in seçimi kazanamayacağını iddia eden Ayar “Cumhur İttifakı Çarşıbaşı’nda siler süpürür” dedi

NASIL GEÇİŞ YAPACAK

■ MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Çarşıbaşı’nda AK Parti’nin eski ilçe başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel’in seçimi kazanması halinde AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialar karşısında sessizliğini bozdu. İddialı açıklamalarda bulunan Başkan Ayar, “Karaçengel seçimi kazanamaz” dedi.

YÜKSEK OY ALACAĞIZ

■ Çarşıbaşı’nda Cumhur İttifakı’nın ortak adayı MHP’li Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş’in iddiasının büyük olduğunu söyleyen
Ayar, “Zekeriya Karaçengel’in hiç şansı yok. Cumhur İttifakı çok yüksek oy oranı ile Çarşıbaşı’nda seçimi kazanır. Karaçengel kazanamayacağı için de AK Parti’ye geçer mi geçmez mi bu tür olasılıkları konuşmanın da pek bir anlamı yok” diye konuştu.

HABER: HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap