A+ A-
Yorum
10

Mümüne'nin gözü dünya şampiyonluğunda

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 14:27
Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 55 kg kategorisinde aynı gün içinde 9 maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza atan Mümüne Nur Göz, Güney Kore’de düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyespor'un başarılı taekwondocusu Mümüne Nur Göz, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Kastamonu’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 55 kg kategorisinde şampiyon oldu. Aynı gün içinde karşılaştığı 9 rakibini de yenerek dikkatleri üzerine çeken Mümüne Nur, Güney Kore’de düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor. Türkiye şampiyonluğu için gururlu olduğunu ifade eden Mümüne Nur Göz, “Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. İnşallah dünya şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceğiz. Güney Kore’de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sıkı çalışmalara devam ediyorum. Kamp süreçlerinde Trabzon’da antrenmanlarımızı sürdürüyoruz ve eksiklerimizi gidermek için var gücümüzle hazırlanıyoruz. Hedefim, dünya şampiyonu olmak” dedi.

BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİ


Mümüne Nur Göz, kendisine verdiği desteklerden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve antrenörlerine teşekkür ederek, “Başkanımıza ve tüm ekibime verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onların yardımları ve teşvikleri sayesinde bu seviyeye geldim. Güney Kore’deki dünya şampiyonasında da elimden gelenin en iyisini yaparak altın madalyaya sahip olmak istiyorum” diye konuştu.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de başarılı sporcuyu tebrik ederek, "Mümüne Nur Göz, kazandığı Türkiye Şampiyonluğu ile güzel bir başarının sahibi olmuştur. Güney Kore’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda da aynı başarıyı göstereceğine inancımız tamdır. Kendisini yürekten tebrik ediyor, şampiyona sürecinde yanında olduğumuzu belirtiyorum. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Etiketler