SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Necati Özçağlayan; ''Turnuvayı geleneksel hale getireceğiz''

Necati Özçağlayan; ''Turnuvayı geleneksel hale getireceğiz''

09 Temmuz 2024 Salı - 14:54




Necati Özçağlayan 'Bu yıl vefat eden onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz adına düzenledik turnuvayı, bundan sonrada her yıl başka vefat eden bir arkadaşımızın isimine düzenleyerek bunu bir geleneksel hale getireceğiz'





Trabzonspor Futbol Okullarının, Efsane Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlediği turnuva start aldı.

Mehmet Ali Yılmaz sevgisini aşılamak, Onursal Başkanı gelecek kuşaklara da en iyi şekilde anlatmak için düzenlenen turnuvaya Trabzonspor çok büyük önem veriyor. Bordo-mavili camianın unutulmaz isimlerinden Necati Özcağlayan’ın koordine ettiği Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasında 2012-2013 doğumlu çocuklar mücadele edecek.

Turnuvanın açılışında Karadeniz mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan;

"Bildiğiz gibi bunu biz her yıl geleneksel olarakTemmuz ayında yapıyoruz bu yıl bir değişiklik yaptık vefat eden başkanlarımız eski futbolcu arkadaşlarımızın anısına yapacağız. Bu turnuvaları bundan sonra ilk olarak Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın adına başladık.Bundan sonraki yıllarda da başka bir vefat eden arkadaşımızın adına yapacağız turnuvaları.Buradaki bütün amacımız Trabzon futbol okullarını buraya taşıyıp Trabzon'u görsünler şehrimizi görsünler stadımızı görsünler müzelerimizi görsünler Trabzonspor'un kültürünü geleneğini öğrensinler. Gittikleri yerlerde de bunu diğer arkadaşlarını anlatabilsinler. Asıl gayemiz bu burada biz sadece bir şenlik havasında bu turnuvaları yapmak istiyoruz puanlamamız yok. Çocuklar oynasınlar keyif alsın. Şu anda bunu iki aşamalı olarak yapıyoruz ilk aşamamız da bugün başladık 20 takımlı bir turnuva olacak. Bu turnuvada 17 tane Trabzonspor futbol okulları var Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nide davet ettik onlar geçen senede gelmişlerdi bu sene Azerbaycanlı kardeşlerimizi de davet ettik. İnşallah ilerleyen yıllarda da diğer Türkmen kardeşlerimizide davet etmek istiyoruz. Bunu bir geleneksel  hale getirdik böyle de devam etmek istiyoruz.  Burada asıl amacımız işte hocalarımızda burada bu maçları izliyorlar yetenekli gördüğümüz oyuncuları bunların yaşları çok küçük olduğu için şu anda Trabzonspor'a katılma şansımız yok ama takip edeceğiz ileriki yıllarda inşallah bunlar arasında Trabzonspor’a ve Türk futboluna katılan oyuncular çıkar inşallah. 1. aşamamız 9'unda başlıyor 12'sinde bitiyor ikinci aşamamızda da 15'inde başlayacak 19'unda bitecek" İfadelerinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap