SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nereden Nereye...
28.07.2024

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ilk kez memleketine dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi ile İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.


31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ilk kez memleketine dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi ile İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. 

Bakanları ve bürokratları ile Rize'ye çıkarma yapan Erdoğan'ın eski Rize mitinglerini düşününce 'Nereden Nereye..' dedirtti adeta bizlere.


Tören nedeniyle alana yağmur yağışına karşılık dinleyicilerin ıslanmaması için çadır kurulduğu belirtilsede 2019'daki mahşeri kalabalık ile bugünü karşılaştırmak gerçekten mümkün değil.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması esnasında çay konusuna girmemesi dikkatlerden kaçmazken, Erdoğan'ın ziyaretlerini sürdürdüğü esnada sosyal medyada yayılan 'Çay yakma' videosu Rize'li üreticilerin tepkisinin ne denli büyük olduğunu gösteriyordu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında Kılıçdaroğlu ile yeni CHP'nin farklı olmadığını söylemesi ve yine Kılıçdaroğlu üzerinden muhalefete yüklenmesi ise şaşırttı.


Kılıçdaroğlu güzellemeleri Ak Partiye ne kadar oy kazandırır takdir sizlerin...?




HELAL OLSUN BAYRAKTAR


Selçuk Bayraktar duruşu ile yaşam tarzı ile ülkemiz için yaptıkları ile taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplamış biri.


Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay ile Bayraktar yine kendinden bekleneni yaptı ve şaşırtmadı.


Ülkemizde yetişen, gençlik için elini hep taşın altına koyan, yaptığı ‘Teknofest’ organizasyonları ile binlerce gencin aklına havacılığı ve ileri teknolojileri sokmayı başaran Bayraktar, bir yandan da yeni geliştirdiği milli teknoloji ürünleri ile dosta güven düşmana göz dağı vermeye devam ediyor.

3 Mayıs 2014'te meydana gelen Soma Maden faciasında hayatını kaybeden şehit Ali Yüksel'in kızı Betül'e Türk Hava Kurumu tarafından yüzde yüz burs verilmiş ama bu söz tutulmamış.


Türk Hava Kurumu Üniversitesi olayın basında yankı bulması üzerine ‘Devlette devamlılık esastır’ diyerek sözlerini tutacaklarını belirtse de Selçuk Bayraktar devreye girmiş ve aileyi bizzat arayarak tesislere davet etmiş.


Betül'ün pilot olma hayalinin gerçekleşmesi için ona seçenekler sunan Bayraktar üniversite sonunda da teknolojide zirve olan markasının kapılarını Betül’e açmış.


Sadece Betül ile değil kardeşine de eğitim hayatında destek verecek olan Bayraktar’ın onun içinde özel planları var.


Betül, kendisi gibi pilot hayali ile büyümüş abisi Selçuk Bayraktar sayesinde göklerde olduğuna inandığı babasına daha yakın olabilecek…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap