SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Nette tanış çocuk yap ortada bırak

Nette tanış çocuk yap ortada bırak

01 Kasım 2017 Çarşamba - 08:17




Trabzon’da şiddetli geçimsizlik ve sosyal medya hesapları yüzünden açılan boşanma davalarının en büyük mağduru yeni doğmuş bebekler oluyor. Çünkü boşa





HER GÜN ARTIYOR

■ Trabzon’da boşanma davaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Gerek ailesinden habersiz kaçarak, gerekse sosyal medya araçları üzerinden tanışıp evlenen çiftlerin boşanmasında hızla artış görülürken çarpıcı bir gerçek daha ortaya çıktı. Çiftlerin en büyük sorunu olan şiddetli geçimsizlik ve sosyal medya hesapları üzerindeki mesajlaşmalar dosyalarda yer alıyor.

SEVGİ EVLERİNE

■ Davalara bakan aile mahkemeleri de birçok çiftin boşanmasına onay verirken bu evliliklerden dünyaya gelen çocukların kimde kalacağı ise belirlenemiyor. Çünkü bazı çiftler bu evliliklerden dünyaya gelen günahsız çocukları ‘bakamayız’ gerekçesi ile kabul etmiyorlar. Bu durum karşında onlarca çocuk bu kez sevgi evlerine yerleştirilmek zorunda kalıyor.

GELENEKLER ÖNEMLİ


■ Yaşanan bu durumlara isyan eden Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ise, “Annelik böyle tanımlanamaz. Çünkü annelik fedakârlık ister. Bunun en büyük sorunu eğitimsizliktir. Yanlış evlilikler, TV programları ve diziler kızlarımızı çok etkiliyor. Artık özümüze dönmeliyiz. Gelenek ve göreneklerimizi bırakmayalım” ifadelerini kullandı. 

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap