A+ A-
Yorum
10

Ömer Ayar 'Vatandaş İsyan Ediyor'

Yayın Tarihi: 27.08.2024 - 20:44
MHP İl başkanı Ömer Ayar 'Vatandaşın yol sorunu ne zaman düzelecek'
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Maçka İlçesi Bahçekaya Barişli ve Temmelli Mahallerinde oturan vatandaşlar yol sorunun çözülmemesine isyan ediyorlar 

'2019 dan beri vermiş olduğumuz dilekçelere cevap değerledireceğiz oldu ama başka mahallerin bizden sonraki talepleri yerine getirildi.Bizim sorun halen devam ediyor 'diyen mahalle sakinleri tepkilerini dile getirdiler..

Geçtiğimiz günlerde Maçka'da üç mahalleyi ziyaret eden MHP Trabzon İl başkanı Ömer AYAR vatandaşlarin isteğine duyarsız kalmayıp yol sorununu TULAŞ Genel Müdürüne iletti.

Ayar'ın bu girişimi sonrası üç mahallenin Fizibilite çalışmasını yapıldı.

Bu çalışmanın sonucunda bu üç mahalle otobüs gelecek diye ümit arttı fakat kaos ve sıkıntılar devam ederken çözüm noktasında bir adım atılmadı.. 

Barışlı mahallesi Muhtarı Erol Türksoy Temelli Mahallesi Muhtarı Emin Eyüpoğlu ve Bahçekaya Mahallesi Dernek Başkanı Özcan Öztürk MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar' ı bir kez daha ziyaret ederek hem başkana duyarlılığı için teşekkür ettiler hem de sorunun giderilmesi için kendilerine yardımcı olmalarını talep ettiler.

 

 MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'da Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan Ahmet Metin Genç ile konuyu görüşüp sorunun mutlak sürer çözülmesi için elinden geleni yapacağının sözünü verdi

Etiketler