SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ömer Ayar'dan Vakfıkebir çıkarması

Ömer Ayar'dan Vakfıkebir çıkarması

06 Ağustos 2024 Salı - 14:41




MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Vakfıkebir çıkarması





31 Mart yerel seçimlerinde Çarşıbaşı ve Şalpazarı ilçe belediyelerini kazanan Liman Bölgesinde oylarını artıran MHP Trabzon İl  teşkilatları yarım seçim var gibi sahada çalışmalarına devam ediyor 

Trabzon merkez ile birlikte ilçeleri tek tek  gezen  MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün de  Vakfıkebir ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.. 

Vakfıkebir'de muhtarlar esnaflar ve vatandaşlarla buluşan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar partisinin yeni ve  eski ilçe başkanları ve yöneticilerini de tek tek ziyaret ederek vefa òrnegi gösterdi. 

Vakfıkebir'de ilçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Bahadır ve eşinin birlikte hizmete açtığı "Bahadır" kırtasiyenin  açılışına katılan Ayar eski ilçe başkanları Mustafa Eyüboğlu Cemil Haliloglu ve ilçe başkan yardımcısı Ali Aşkın Kayhan ile de bir araya geldi.. Ayar partisinin önceki dönem ilçe yöneticisi Zekarya Kandemir'in yeni evlenen oğlu Göktuğ ve gelini Dilek'i de kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi..

Vakfıkebir'de ki ziyaretlerinde  büyük bir ilgi gören  MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar liman  bölgesinin her türlü sorunları talepleri ve beklentilerinin takibi noktasında takipçisi olacaklarını dile getirerek " Çözüm odaklı vatandaşlarımızın yanında siyaset anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.



HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap