SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten Karadeniz’e özel açıklamalar…

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten Karadeniz’e özel açıklamalar…

Karadeniz Özel

29 Kasım 2023 Çarşamba - 17:13








“Hiçbir makam, hiçbir koltuk için gizli ajandam olmadı olmaz da”

“Anket ve temayül değil halkımızın gönlündeki yer önemli olandır”

Ahmet Metin Genç neden mi çok seviliyor?


NE EKERSEN ONU BİÇERSİN!

Ahmet Metin Genç’i çok iyi tanıyoruz…
AK Partinin kuruluşundan bugüne uzanan tarihi yolculukta Trabzon siyasetinin her zaman kilometre taşında var olurken  en çok konuşulan en çok tartışılan isim olarak yerini aldı..
AK Parti il başkanlığı süreçleri tarihe not düşüş oldu hep…
Tarihi kongrelerde  tarihi başarılara imza attı…
Hesaba katmayanları hep yanılttı..
Maçkalı Ahmet Metin Genç’in ailesinde birçok etkin CHP’li olsa da o  CHP’yi değil Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almayı kendine hedef seçti..
23 yıldır çizgisinde hiç kırılma olmadı…
Teşkilatların gözünde hep apayrı bir yeri oldu..
Çünkü onların kendisine karşı attığı  bir adıma karşı o hep üç adım attı..
Trabzon’da  siyasi parti ayrımı yapmadan kapısını hep açık etmenin karşılığını hep gördü..
Ortahisar Belediye Belediye Meclisinde muhalefet ile sert tartışmaya girdiği tek bir konu yok..
Çünkü uzlaşmanın da ustası oldu..
Önümüzdeki yerel seçimlerde ne yapacak?
Hedefi ne?
Büyükşehir için adı geçiyor?
Ne düşünüyor?
Konuştuk…

BEN TRABZONUN BAŞKANIYIM

“Beni iyi tanıyanlar bilir ki ben kendimi  hizmet için sadece bir alana sıkıştırmam. Kendimi sadece Ortahisar’ın değil  Araklının, Maçka’nın, Tonya’nın, Vakfıkebir’in, Beşikdüzü’nün, Yomra’nın  yani  Trabzon’un Belediye Başkanı olarak her zaman kendimi görerek çalıştım. Allaha şükürde Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bana güven duyanları hiç mahcup etmedim. Siyasetin itibarı itimata tabidir.Halkımız bize güvendiği için itibar ediyor” 



MURAT BAŞKAN İLE SAĞLAM DİYALOG

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile her zaman iyi bir diyalog  içerisinde oldum. Sağ olsun aramızda en küçük problem olmadı. Murat Başkanın koltuğunun üzerinde   gizli ajandam (hesabım) olmadı olmazda. Sonuç olarak gerçek olan şu ki Sayın Cumhurbaşkanımız  Ortahisar olur, Büyükşehir olur veya hiçbir yer olmaz takdir kendilerinin. Dün olduğu gibi  halkımıza hizmet için bizi nerede bizi takdir ederse biz orada olmaya devam ederiz. Mevlam neylerse güzel eyler”

DURUŞUM YARIN İÇİN TEMİNATTIR

“Anketlerde, temayül yoklamasında önde çıktığım yazılıp çiziliyor ve söyleniyor. Bunu  çok büyütmeye gerek görmüyorum. Güzel bir söz var. “Ne ekersen onu biçersin” diye 23 yıldır siyasetin içinde olan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki eğer bugün çok seviliyorsam eğer bugün anketlerden temayüllerden önde çıktığım söyleniyorsa bunun nedeni  23yıldır  ektiklerimi biçmemdir. Ne söz vermişsek yaptık yapıyoruz da. O nedenle yaptıklarım yapacaklarımın, ortaya koyduğum duruş yarın ki duruşumun teminatıdır.



ASLA HİZMETTE AYRIM YAPMAM

“Gerek AK Parti il başkanlığı dönemimde gerek Ortahisar Belediye başkanlığı yaptığım dönemde asla ve asla hiçbir vatandaşıma ‘sen şu partilisin bu partilisin ‘diye kapımı açıp kapatmadım. Asla ayrım yapmadım. AK Partilide, MHP’lide, CHP’lide, İYİ Partilide kardeşimdir. Bunun aksini  hiç kimse söyleyemez. Bu şehirde bugün her kesimden  destek görüyor ve seviliyorsak işte nedeni budur.

SOSYAL BELEDİYEDE ÖRNEK OLDUK

“Ortahisar  Belediyesi olarak az zamanda büyük işlerin altına imza attık. Halkımız bunu görüp takdir ediyor. Belediyeler halk için vardır. Bir kere bir belediyede olması gereken en önemli özellik sosyal belediyecilik anlayışıdır. . İşte biz  sosyal belediyecilik nasıl olur anlayışını  ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz  ve projelerimiz ile Türkiye’de her Belediyeye  örnek olacak şekilde yaptık Cumhurbaşkanımızın vizyonuna layık olmak hepimizin görevidir”



DÜNYADA BAŞKA ERDOĞAN YOK

“ Cumhurbaşkanımız bir siyasi parti liderinden, AK Parti ise bir siyasi partiden çok daha fazlasıdır. Bunu sadece kendi ülkemizde yaşayan insanlarımız değil dünya halkları çok iyi gördü. Bugün dünyada  nesli tükenen gerek bir lider profilidir Recep Tayyip Erdoğan. Bugün “Hani bizimde Recep Tayyip Erdoğan gibi iradeye sahip bir liderimiz olsa” diyenleri görüyoruz”

ALNIMIZ AÇIK  YÜRÜYECEĞİZ

Şimdi dönemin sonundayız. Kitapçığı elimize alıyoruz. Yaptığımızı ve yapamadığımızı anlatıyoruz.. Yarın sokağa çıktığım zaman bu şehrin her metre karesinde alnımız açık olacak. Selamımız alınır şekilde yürüyebilir durumdayız. Bu da çok kıymetli benim için. ‘İstikamet, kerametten evladır’ derler. İstikamet dediğiniz zaman oradan sapmamanız lazım.

DAHA YAŞANABİLİR ŞEHİR İÇİN…

Bazı  beklentilerde  geç kalma olabilir. Şimdi kent içi raylı sistem yapacağız. Güney çevre yolu başladı. Yeni havalimanımız başlıyor inşallah. Şehrimize gelen insanlarımızın da bu şehirde kalma gerekçelerini artırmak için akvaryumdan tutun seyir terasına kadar çalışmalar da yaptık. Engellilerimiz için En Mutlu Köy Projemizi hizmete açtık.

MECLİSTE İKTİDAR MUHALEFET ÖRNEK OLDU

Şimdi 10’uncu senemize giriyoruz. Meclis kararlarımız yüzde 96.15 ile oybirliği ile çıkmış. Hangi partiden olursa olsun o arkadaki irade benim için saygıdeğer olduğu için onların da bir fikrini, görüşünü saygıyla karşılıyorum. O yüzden bunlarla birlikte Trabzon’da daha iyi bir şekilde yöneticilik olacağını düşünüyorum.

TRABZONSPOR BİZİM ŞEREFİMİZ…

“Trabzonspor’a sahip çıkmam bu şenri yönetenlerin sorumluluk alanıdır.Ben kentdimi hep öyle gördüm.  Trabzonspor camiası dışındaki bazı çevreler bana yönelik “Çok agresif” diyor. Evet  huyum kurusun öyleyim. Çünkü Trabzonspor bu şehrin sigortasıdır. Trabzonspor’a yapılacak haksızlığa karşı susanları Peygamberimizin hadisi ile yorumlarım ”Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır.” 

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap