A+ A-
Yorum
10

Ortahisar Belediyesi emeklileri Çanakkale Kültür Gezisi’ne gönderdi

Yayın Tarihi: 28.09.2024 - 13:29
Ortahisar Belediyesi, Trabzon’daki emeklileri Çanakkale Kültür Gezisi’ne gönderdi. Ganita’daki emeklileri uğurlama programında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyit Zorlu, “Emeklilerimize vereceğimiz destekler bizim için hep birinci sıradaydı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya seçim öncesi 41 yeni proje vaadi arasında yer alan ‘Emekliler için Kültür Gezileri’ vaadini gerçekleştiriyor. Ortahisar Belediyesi bu kapsamda Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi üyesi olan 140 emekliyi Çanakkale Şehitliği’ne gönderiyor. Çanakkale Kültür Gezisine katılacak emekliler bugün Trabzon’dan yola çıktı. Ganita’dan uğurlanan emekliler 4 günlük programla Çanakkale Şehitlikleri’ni gezecek.


“EMEKLİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”


Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyit Zorlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın yoğun programı nedeniyle uğurlamaya gelemediğini belirterek emekli vatandaşlara gönderdiği şu mesajı iletti: “Hepinize iyi yolculuklar diliyorum. Seçim döneminde ve seçimden önce projelerimizin içinde emeklilere yapacağımız destekler birinci sıradaydı. Bizim için emeklilerimiz çok değerli. Bunun için çalışmalarımıza başladık, işte kent lokantası bunun örneklerinden ve Anıtkabir'e gitme sözü vermiştik, Çanakkale'ye gitme sözü vermiştik, Güneydoğu'ya gitme sözü vermiştik. Tek bir emeklimiz kalana kadar bu desteğimizi sizlere sunmaya söz verdik, sözümüzü tutuyoruz ve tutacağız da.”

“ÇANAKKALE’YE GİDİP DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL”

Başkan Zorlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çanakkale'ye gidiyorsunuz. Oraya gidip de duygulanmamak mümkün değil, elde değil. Oradaki siperleri gördüğünüz zaman, oradaki şehitliği gördüğünüz zaman duygulanmamanızın imkanı yok. Burada müthiş bir direnç gösterdik. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük bir savunma örneği gösterdik. Buradan alınan başarı Cumhuriyet'in kurulması, doğrultusundaki çabamıza örnek teşkil etmiştir. Çanakkale çok önemli bir yer. Bizler, Ortahisar Belediyesi olarak az önce de söylediğim gibi, sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Başkanım bu sözü verdi. Bundan sonra da bu sözü tutma kararlılığı içinde olacağız. Sizlere iyi yolculuklar diliyorum. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Güzel anılar biriktirin."

“BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ise Çanakkale Kültür Gezisi kapsamında kendilerine destek olan Ortahisar Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Bayraktar, şöyle konuştu. " Bu dönem Ahmet Kaya Başkanımız ve Ahmet Metin Başkanımız tekrar ikişer otobüs verdiler. Çanakkale'ye gideceğiz. Ahmet Kaya Başkanımızdan daha önceden de görüştüm. Şunu da söyledi; ‘Çanakkale'ye önderlik etmeniz ve gerçekten oraya gezi düzenlemeniz kutlanacak bir şeydir. Buna destek vermeyi seve seve kabulleniriz.’ Bu sözlerinin akabinde de emeklilerimizi Anıtkabir’e de götürme sözü verdiler. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum."

Etiketler