A+ A-
Yorum
10

Ortahisar Belediyesi, ‘Yeni Doğan Destek Paketi’ uygulamasını başlattı

Yayın Tarihi: 12.09.2024 - 14:32
Ortahisar Belediyesi, temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ve yeni doğan bebeği bulunan ailelerin en mutlu günlerinde yanlarında olmak ve kendilerini desteklemek amacıyla ‘Yenidoğan Destek Paketi’ uygulamasını başlattı. Yenidoğan destek paketinde, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı malzemeler yer alıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, sosyal belediyecilik projeleri arasında yer alan ‘Yeni Doğan Destek Paketi’ uygulamasını hayata geçirdi.


BAŞKAN KAYA, UYGULAMAYI BULUT BEBEKLE BAŞLATTI


Başkan Kaya, Ortahisar İlçesi Toklu mahallesinde ikamet eden ve yaklaşık 20 gün önce Bulut isimli bebekleri dünyaya gelen Döner ailesini ziyaret etti. Anne Özlem Başkan Döner ve baba Hakan Döner’i tebrik eden Başkan Ahmet Kaya, Bulut bebeğin bahtının açık olması, devletine, milletine, bayrağına ve vatanına güzel işler yapacak bir evlat olarak yetişmesi temennisinde bulunarak yeni doğan destek paketini hediye etti.


Yeni doğan destek paketi uygulamasının seçim dönemindeki vaatleri arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Kaya, “Yeni doğan destek paketi uygulamamızı, ilk olarak Döner ailemizle başlatıyoruz. Paketin içinde zıbınından emziğine, bezinden pudrasına kadar bebeğimizin birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik bir bebek setimiz var. Bulut bebeğimize hayırlı olsun, güle güle kullanın” dedi.


“SIKINTILAR ÇOK AMA PES ETMEYECEĞİZ”


Ülkede özellikle ekonomik anlamda çok fazla sıkıntı olduğunu ama bu durumun kendilerini mücadele etmekten ve sıkıntıların üstesinden gelme gayretinden vazgeçirmediğinin altını çizen Başkan Kaya, “Cennet gibi bir vatanımız var. Hepimizin görevi, bu vatana hizmet etmek, görevini en iyi şekilde yapmak olmalıdır. Sıkıntılar çok ama asla pes etmeyeceğiz, mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz. Nerede olursak olalım, görevimi en iyi şekilde yapmanın ve sıkıntıların üstesinden gelmenin gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.