A+ A-
Yorum
10

Ortahisar’daki okullar, eğitim öğretime tertemiz başlayacak

Yayın Tarihi: 03.09.2024 - 14:17
Ortahisar Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinde bakım ve temizlik çalışmaları yaparak öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcıyor.


9 Eylül Pazartesi günü açılacak okullarda öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim alması için Ortahisar’daki okul bahçeleri tek tek yıkanıyor, yabani otlar temizleniyor ve hijyen kontrolleri yapılıyor. Ağaç budama ve çevre temizliğinin de gerçekleştirildiği okul bahçeleri, yapılan çalışmalar sonucunda yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getiriliyor.


Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 7 personel, okulların açılacağı 9 Eylül Pazartesi gününe kadar 150 okulda çevre temizliği çalışmasını tamamlamış olacak.


“ÖĞRENCİLERİMİZ TEMİZ VE SAĞLIKLI ORTAMDA EĞİTİM ALACAK”


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ‘2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyor. Okul bahçelerimiz yıkanıyor, otlardan temizleniyor ve ağaçlarda budama çalışmaları yapılıyor. Temizlik çalışmalarımız 150 okulumuzun bahçe temizliği tamamlanana kadar devam edecek. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretim görmeleri için belediyemizin bütün imkanlarını seferber etmeyle devam edeceğiz” dedi.
Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Kaya, tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

Etiketler