SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şampiyonlar Ortahisar Belediyesi’nde

Şampiyonlar Ortahisar Belediyesi’nde

19 Temmuz 2024 Cuma - 16:01




Ortahisar Belediyesi, şampiyon sporcularla kadrosunu güçlendirdi





Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü, boks branşında iki şampiyon sporcuyu kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’un futbol dışındaki branşlarda da çok başarılı sporcular yetiştirdiğine dikkat çekti.

Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki yeni açılan boks branşına iki yeni boksör katıldı. Kulüp; kick boks, muay thai, taekwando, hentbol, tenis, yüzme ve güreş sporuna ek olarak yeni kurulan boks branşında da kadrosunu güçlendiriyor. İki yeni sporcuyla anlaşma sağlayan Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü hem ulusal hem uluslararası müsabakalarda altın madalyayı kovalayacak bir kadro oluşturuyor. 

ŞAMPİYON BOKSÖRLER, ORTAHİSAR BELEDİYESİ ADINA RİNGE ÇIKACAK

Ortahisar Belediyesi Spor Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törenle Avrupa üçüncüsü ve Türkiye Şampiyonu Milli Boksör Mehmethan Çınar ve Büyükler Türkiye Şampiyonu Milli Boksör Doğanay Öztürk resmi imzayı atarak Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü kadrosunu dahil oldu. Törende Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Spor İşleri Müdürü Mustafa Uzunoğlu, Spor Kulübü Başkanı Ayhan Öztürk ve sporcular hazır bulundu. 
İmza töreninde konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, spor şehri Trabzon’un yalnızca futbolla değil, sporun tüm branşlarıyla anılması gerektiğine vurgu yaptı. 

“BELEDİYEMİZE VE TRABZON’UMUZA HAYIRLI OLSUN”

Şampiyon boksörlerin Ortahisar Belediye Spor Kulübü bünyesine dahil olmasıyla ilgili konuşan Başkan Kaya, “Boks branşında Avrupa’da ve Türkiye’de bizleri gururla temsil eden 2 sporcumuzla artık Ortahisar Belediyesi bünyesinde beraber çalışacağız. Ortahisar’ımıza ve Trabzon’umuza güç katacaklar. Her 2 sporcumuz da çok başarılı. Yaptıkları işlerle bugüne kadar hepimizin gururu oldular. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atarak bize daha da büyük gururlar yaşatacaklar” dedi.

“TRABZON SADECE FUTBOL ŞEHRİ DEĞİLDİR, BİR SPOR ŞEHRİDİR”

Trabzon’un sporun her branşında ciddi bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Başkan Kaya, şöyle konuştu: “Trabzon deyince herkesin aklına bir futbol kenti geliyor ama aslında bu kentin müthiş bir spor potansiyeli var. Her branştan birbirinden değerli sporcularımız var. Bu vesileyle bunu da Türkiye’ye tanıtma olanağı bulacağız. Voleyboldan hentbola, basketboldan judo ve karateye, yüzmeden masa tenisine kadar sporun her branşında başarılı olabilecek sporcularımız var. Fakat genel algı Trabzon, eşittir futbol. Ama inşallah bu gençlerimizle yapacağımız işlerle, atacağımız imzayla, alacağımız madalyalarla Trabzon’u bir spor kenti haline getirme yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Ben 2 sporcumuza ve değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Belediyemize ve Trabzon’umuza hayırlı olsun diyorum.” 

“TRABZONLU SPORCULARA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Trabzonlu sporcuların, spor hayatlarına farklı kulüp ve şehirlerde devam etmesinin üzücü olduğu değerlendirmesinde bulunan Başkan Kaya, “Trabzonlu sporcularımız, farklı kulüplerde spor hayatına devam ediyor. Birçok sporcumuzun Fenerbahçe gibi takımlara gittiğine tanık olduk. Bu sporcularımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü duyuyorum. Trabzonlu olan sporcularımıza sahip çıkamamak gerçekten üzücü. Oysaki, Trabzonlu sporcularımıza bizim sahip çıkmamız ve onların başarılarıyla gururlanmamız lazımdı. Ama sağ olsunlar bu iki kardeşimiz bizleri tercih etti, biz de onlara sahip çıkarak güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.
İmza töreni sonunda şampiyon boksörlerle fotoğraf veren Başkan Kaya, 15-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek U-22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılacak sporcular için “Enerjiyi hissediyorum, 2 şampiyonun elini tutuyorum” dedi.



HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap