A+ A-
Yorum
10

Selahaddin Çebi'ye yeni görev

Yayın Tarihi: 05.10.2024 - 14:41
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'ye yeni görev
Kaynak:HABER MERKEZİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, mevcut görevinde devam etmeyeceği, Bayburt ve Sinop İl Koordinatörü olarak görevlendirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çebi ;

Kuruluşundan bugüne Cumhurbaşkanımız Sayın ; Recep Tayyip ERDOĞAN ‘nin yol arkadaşı dava arkadaşı olmanın onuru ve gururu ile bir çok görevde bulundum .
(2001 -Gençlik kolları kurucu il başkanı
2004 -il yönetim kurulu Üyesi
2007-il başkan yardımcısı
2009 -il genel meclis üyesi
2014- Ortahisar Belediye meclis üyesi Başkan vekili
2019-Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı
2021-Ortahisar ilçe Başkanlığı)
2021 yılı Şubat ayından itibaren yürüttüğüm AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı görevimi önümüzdeki günlerde yapılacak Ortahisar İlçe Kongresiyle birlikte tamamlamış olacağım.
Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yaptığımız istişareler sonucunda yaklaşan kongre sürecinde Ortahisar ilçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağım.Teşkilat Başkanımız sn .Erkan Kandemir tarafından Sinop ve Bayburt İl koordinatörlüğü görevlendirildim .İlk görev yeri olarak “şehir buluşmaları “ kapsamında İstanbul Beşiktaş ilçesinde saha çalışmaları ile Beşiktaş ilçe başkanlığımızla birlikte ziyaretler gerçekleştiriyoruz .
Teşkilat Başkanımız sn Erkan Kandemir’e ,Teşkilat Başkan yardımcımız sn.Muhammet Avcı ‘ya teşekkür ediyorum.
Yaklaşan ilçe kongremizin ve tüm kongrelerimizin heyecan içinde, bayram havasında geçeceğine inanıyor, görevi devralacak dava arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Ülkemiz için, şehrimiz için davamız için hayırlı olsun.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler