SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Soner Yılmaz: ''Türk futbolunun geleceği sizlersiniz''

Soner Yılmaz: ''Türk futbolunun geleceği sizlersiniz''

12 Temmuz 2024 Cuma - 13:56




TEK-ART Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz, Onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlenen turnuvanın 1.Etap finalinde açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Futbol Okullarının, Efsane Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlediği turnuvanın ilk etabı sona erdi.

Mehmet Ali Yılmaz sevgisini aşılamak, Onursal Başkanı gelecek kuşaklara da en iyi şekilde anlatmak için düzenlenen turnuvaya Trabzonspor çok büyük önem veriyor. Bordo-mavili camianın unutulmaz isimlerinden Necati Özcağlayan’ın koordine ettiği Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasında 2012-2013 doğumlu çocuklar mücadele etti.

Turnuvanın ilk etap finalini takip etmek için Trabzon'a gelen TEK-ART Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz, genç sporculara önemli mesajlar verdi ;

‘Kardeş ülkelerden gelen sporcularımız,çevre illerden gelen futbolcularımız, teknik direktörlerimiz hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah güzel bir turnuva oldu ve çocuklarımız güzel şeyler öğrendiler.Ülkemizde sporun geleceği siz çocuklarsınız, bizler elimizden geleni yapacağız yeter ki siz eğitiminize,çabanıza,azminize devam edin.Hepinize başarılar diliyorum.Seneye yine birlikte olmak dileğiyle'



SONER YILMAZ'A PLAKET VE DUYGULANDIRAN SÜPRİZ


Trabzonspor Futbol Okullarının, Efsane Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlediği turnuvanın ilk etap finali için Trabzon'da olan Soner Yılmaz'a katkılarından dolayı plaketi Trabzonspor'un efsaneleri, Altyapı Koordinatörü Güngör Şahinkaya, Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan birlikte verdi.

Kıbrıs'tan gelen misafir takımının sorumlusu TEK-ART Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz'a takımlarının formasını hediye ederken formanın hikayesini anlattı 'Bu organizasyon bizim için çok değerli. Ben aynı zamanda Trabzonspor taraftarıyım, bu nedenle Mehmet Ali Yılmaz bizim için çok önemli, bu nedenle bu formayı size hediye etmek istiyoruz. Formamızdaki beyaz ve kırmızı ülkemizi temsil ediyor, siyah çizgi ise şehitlerimizi ve spordaki yaşadığımız ambargoyu temsil ediyor. İnşallah en güzel yerde saklarsınız' ifadelerinde bulundu.


EROL TAŞKIN












 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap