A+ A-
Yorum
10

Tiflis -Trabzon Uçak Seferleri emin ellerde

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 17:41
TOBB TTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahsen Aydın, ikinci Başkan Yardımcısı Gülşah Helva Gürcistan’da Tiflis - Trabzon Uçak seferlerini masaya yatırarak nihayi kararı aldılar .
Kaynak:HABER MERKEZİ

19 Ağustos 2024 tarihinde, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak, ikinci Başkan Yardımcısı Gülşah Helva, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erten, Eyuboğlu Avukatlık Bürosu'ndan Avukat Ceren Eyuboğlu Özçelik ve Konak Hukuk ve Danışmanlık şirketinden Avukat Fatma Konak Baş ile birlikte Gürcistan’da önemli temaslarda bulundu. Heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Türkiye Cumhuriyeti Gürcistan Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yağmur Demirel ve Gürcistan Türk İş Adamları Derneği (GÜRTİAD) Başkanı Oktay Öztürk ile görüştü.

Tiflis ziyaretinin ana amacı, Geo Sky hava şirketi ile Trabzon-Tiflis uçak seferlerinin başlatılmasına yönelik sözleşmenin nihai hale getirilmesiydi.

Ahsen Aydın, Gürcistan’da faaliyet gösteren kadın girişimcilerin ekonomiye katkıları ile özel olarak ilgilendi. Heyet üyelerine Gürcistan’ın ekonomik durumu hakkında kapsamlı bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca Gürcistan’a yatırım yapma olanakları, mevcut teşvikler, vergi sistemi ve şirket kurulum süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. Bu konularla ilgili bilgiler içeren GÜRTİAD ekonomi rehber kitabı heyete takdim edildi.

GÜRTİAD Başkanı Oktay Öztürk, Gürcistan’da şirket kurmak isteyen Türk girişimcilere her türlü hukuk, muhasebe ve danışmanlık desteği sağlamaya hazır olduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini sundu ve tüm faaliyetlerinde başarılar diledi.

Etiketler