SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden 30 milyonluk yatırım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden 30 milyonluk yatırım

14 Mayıs 2024 Salı - 15:56




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yol, beton ve duvar çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda 8 ilçede istinat, taş ve betonarme duvarların yapımı ile ilgili 30 milyonluk ihale gerçekleştirilirken, Başkan Genç, sürecin takipçisi olduğunu söyledi.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçelerdeki İstinat, taş ve betonarme duvar yapılarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 30 milyonluk ihale yapıldığını açıkladı. Başkan Genç, “Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Of, Sürmene, Yomra ve Maçka’da olmak üzere sekiz ilçemizde istinat yapılarımız, taş ve betonarme duvarlarımız ile ilgili 30 milyonluk bir ihale yapıldı. 3 Mayıs itibari ile sözleşmeleri imzalandı, yer teslimi gerçekleştirildi. Teslim tarihi 22 Kasım olarak görünüyor. Hızlı bir şekilde takibini yapacağız. Araklı ilçemiz Çamlıktepe Mahallemizde sanat yapımı işlerimiz devam ediyor. Of ilçemizde Bölümlü Mahalle yolumuzda çelik tel ağ yapımı işimiz sürüyor. İnşallah 2 ay gibi bir sürede onu da tamamlayacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Son bir ayda ilçelerde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına değinen Başkan Genç, konforlu ve güvenilir yollar için hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. Başkan Genç, ekiplerin özveriyle görev yaptığını kaydederek, “Ortahisar, Arsin, Çaykara, Maçka, Vakfıkebir ve Yomra ilçelerimizde 5 bin 313 metreküp beton yol yapım çalışmamız sürüyor” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin yolların standardının yükselmesi için yaptığı çalışmalar, ilçelerde vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap