A+ A-
Yorum
10

Trabzon Büyükşehir'den Anlamlı Etkinlik

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 12:26
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, onkoloji tedavisi gören çocukları eğlendirmek için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Doyasıya eğlenen çocuklar moral depoladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından EYOF Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa çocuklar ve aileleri katıldı. Çeşitli etkinlikler ve gösteriler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara programın sonunda kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Moral depolayan çocuklar ve aileleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Amacımız onkoloji bölümünde tedavi gören kıymetli evlatlarımıza moral vermekti. Çocuklarımız doyasıya eğlendi. Onların mutluluğu bizim için çok kıymetli. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın her zaman yanındayız ve onların hayatına dokunacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” denildi.

Etiketler