SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da 65 yaş üstüne otobüsler ücretli mi oluyor?

Trabzon’da 65 yaş üstüne otobüsler ücretli mi oluyor?

26 Temmuz 2023 Çarşamba - 14:37




Burdur’da Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ücretsiz binişlerin bitirilmesi konusunda karar aldıklarını duyurması sonrasında Trabzon’da 65 yaş üstü vatandaşlar için belediye otobüsleri ücretli mi oluyor soruları sorulmaya başlandı.





Burdur'dan sonra Kocaeli'de de 65 yaş ve üstü vatandaşlara toplu taşıma ücretli olacak. Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kurt, 15 Ekim’den sonra şehit yakınları, polis, gazi ve basın mensupları hariç ücretsiz yolcu taşımayacağını ifade etti.

TRABZON’DA 65 YAŞ ÜSTÜ BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETLİ Mİ OLUYOR?

Diğer illerde yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Trabzon’a çevrildi.

Trabzon’da halk otobüslerinin tamamının Büyükşehir belediyesi uhdesinde olduğunu belirten yetkililer, 65 yaş üstü için herhangi bir farklı uygulamaya gidilmeyeceği ve ücretsiz uygulamasının devam edeceğini belirttiler.

65 yaş üstü vatandaşların bu haklarının kanun çerçevesinde korunduğu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak bir karar ile değiştirilemeyeceği de yetkililer tarafından bildirilen notlar arasında yer alıyor.

Haber: Safiye SELÇUK


Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap