SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’da Uzungöl Yolu Yenilendi

Trabzon’da Uzungöl Yolu Yenilendi

25 Temmuz 2024 Perşembe - 11:18




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, turizm cenneti Uzungöl’e ziyaretçilerin daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla asfaltlama çalışmalarını tamamladı.





Trabzon’un Çaykara ilçesinde yer alan dünyaca ünlü Uzungöl, her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilerin daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla Uzungöl yolunda asfaltlama, çizim ve yön tabelalarının yenilenmesi çalışmalarını tamamladı.



TURİSTİK CAZİBESİ ARTACAK

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Uzungöl'ün bölge turizmi için büyük bir öneme sahip olduğu vurgulanarak, “Uzungöl, doğal güzellikleri ve eşsiz manzarasıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon. Yaptığımız yol iyileştirme çalışmaları ile turistlerimizin buraya daha rahat ulaşmasını sağlamak ve bölgenin turizm potansiyelini artırmak istiyoruz. Yol iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Uzungöl'ün turistik cazibesi daha da artacak ve bölge ekonomisine önemli katkılar sağlanacak” denildi.



EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Uzungöl Mahalle Muhtarı Selman Dilek, “Mahallemizde her yıl binlerce misafirimizi ağırlıyoruz. Yoğunluktan dolayı hasar gören ulaşım ağımızda Büyükşehir Belediye ekiplerimiz düzenli olarak asfaltlama, yol çizim ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Turistlerimize güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak adına yapılan bu hizmetlerden ötürü emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve ekibine mahallem adına teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap