SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Eğlenceye Doyacak

Trabzon Eğlenceye Doyacak

17 Haziran 2024 Pazartesi - 09:34




Trabzon Kültür Yolu Festivali İçin Yeni Programlar Belli Oldu!





Trabzon’da 22-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali kapsamında yeni etkinlikler açıklandı. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra festival kapsamında sergileri, söyleşiler, opera ve bale, tiyatro, çocuk şenliği etkinlikleri gerçekleştirilecek.

SERGİ TAKVİMİ

Naci El Ali’den Hanzala, Trabzon Mimarisinden İzdüşümler, Batılı Seyyahların Gözünden Trabzon Kalesi, Kentler ve Güzellikler Sergisi, Yaşam-Life, Besmele-i Şerif Hat Sergisi, Sûret-i Selatin Osmanlı Padişahları Sergisi Payidar Koleksiyonu sergisi açılacak.

SÖYLEŞİLER

Söyleşi etkinlikleri kapsamında “İran’da fotoğraf üzerine söyleşi”, “Gençliğin imarında edebiyatın etkileri”, “Yazar buluşması Bahriye Kefelioğlu”, “Hülya Koçyiğit ile söyleşi”, “Seymen Aydın ve Rıfat Becerikli ile Karadeniz filmleri film okuması”, “Züleyha ile sınırsız sohbetler” söyleşileri gerçekleştirilecek.

FLİM GÖSTERİMİ

Kültür Yolu Festivali etkinlikleri kapsamında ücretsiz film gösterimi de yapılacak. Why? (Neden?) isimli filmin gösterimi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde 25 Haziran 2024’te saat 18.00’de meraklıları ile buluşacak.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde çocuklar da unutulmadı. Avni Aker Millet Bahçesi’nde 22-30 Haziran saat 15.00-20.00 arasında sahne etkinlikleri, alan yarışları, pist alanı aktivite oyunları, panayır ve aktivite çadırları yer alacak. Ayrıca Trabzon Muhibbi Edebiyat Müzesi’nde radyo programcısı ve sunucusu aynı zamanda çocuk kitapları yazarı Özgül Yanar Kömürcü ile masal okumaları yapılacak. Etkinlik 29 Haziran cumartesi saat 13.00’de düzenlenecek.

TİYATRO VE OPERA

Trabzon’daki Kültür Yolu Festivali kapsamında da opera ve bale gösterileri yapılacak. Saraydan Kız Kaçırma, Okulumuz Orman, Bir Tenor Aranıyor ve Carmen meraklıları ile buluşacak.Ankara Devlet Tiyatrosu Kadınlar Filler ve Saireler adlı oyununu, İstanbul Devlet Tiyatrosu Bence Katil Öldürdü oyununu, Sivas Devlet Tiyatrosu Donör adlı oyununu, Trabzon Devlet Tiyatrosu ise Bir Picasso oyununu tiyatro severler için oynayacak.

KONSERLER BELLİ OLDU

Alişan konserinin iptali sonrası oluşan yeni takvim

Semicenk - 22 Haziran 2024
Resul Dindar - 23 Haziran 2024
Ferhat Göçer - 24 Haziran 2024
Sinan Akçıl - 25 Haziran 2024
Madrigal - 26 Haziran 2024
Buray - 27 Haziran 2024
Simge - 28 Haziran 2024
Haluk Levent - 29 Haziran 2024
Ebru Yaşar - 30 Haziran 2024

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap