A+ A-
Yorum
10

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk "Umudumuzun bitti yerde inadımız başlar"

Yayın Tarihi: 30.11.2022 - 10:51 | Güncelleme Tarihi: 30.11.2022 - 10:48
Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, makamının kapılarını Karadeniz’e açtı

Trabzon’un huzur ve güvenliği için aldıkları bayrağı en iyi şekilde taşımak için çalışacaklarını ifade eden Esertürk, “Umudumuzun bittiği yerde, sorunların çözümü için inadımız başlayacak” dedi

Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, beraberindeki Spor Koordinatörü Nihat Erence, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Meryem  Akgün, Yazı İşleri Müdürümüz Furkan Yiğit, İnternet Sitesi Sorumlumuz Erol Taşkın ile birlikte Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Esertürk’ü makamında ziyaret etti.

Trabzon’un huzur ve güvenliği için mücadele edeceklerini ifade eden Esertürk, “Trabzon’u, Trabzonluları ve Trabzonspor’u seven bir emniyet müdürü olarak, ilimizde hemşerilerimizle huzurlu, güvenli, mutlu, kötülüklerden uzak bir süreç geçirmek için il emniyet müdürü olarak buradayım. Görevimizde her zaman için Sivil Toplum Kuruluşları, basın ve tüm paydaşlarımızla birlikte Trabzon’un huzur, mutluluğu ve güveni için birlikte çalışacağız. Umudumuzun bittiği yerde inadımız, her türlü sorunun çözümü için yanımızda olacak” dedi.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler