SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Valisi Aziz Yıldırım: Mehmet Ali Yılmaz'ın yeri doldurulamaz''

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım: Mehmet Ali Yılmaz'ın yeri doldurulamaz''

07 Mayıs 2024 Salı - 17:39




Vali Yıldırım, Efsane Başkan Yılmaz’ın yerinin doldurulamayacağını ifade ederek “Türk iş, siyaset ve spor dünyasına yaptığı hizmetler asla unutulamaz, yeri doldurulamaz” dedi.





ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa erdem, doğu Karadeniz Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Trabzon İl emniyet Müdür Yardımcısı Nuh Tezcan ile gazetemize taziye ziyareti yaptı. Vali Yıldırım, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın aramızdan ayrılmasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

ÖNEMLİ BİR İSİMDİ 

Vali Yıldırım, “Sayın bakanımız Türkiye ve Trabzon için önemli bir isimdi. Yaptığı hizmetlerle birlikte adının unutulması mümkün değil. Bakanlığı ve başkanlığı döneminde Türk futboluna, Trabzonspor’a, şehrimize ve ülkemize önemli katkıları olmuştur. Bakanımızı adıyla birlikte yaşatabilmek önemli. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap