SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da 18 ilçede seferberlik!

Trabzon'da 18 ilçede seferberlik!

20 Temmuz 2024 Cumartesi - 16:50




Büyükşehir Belediyesi Trabzon’da etkili olan sağanak yağışların son durumu açıkladı.





Trabzon'da etkili olan sağanak yağışın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde hasar gören bölgelerde seferberlik başlatarak vatandaşların mağduriyetini gidermek için yoğun çalışma yürütüyor.

Trabzon'da etkili olan sağanak yağış sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde hasar gören yerlerde seferberlik başlattı. Yağışın ardından yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini gidermek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine hızlıca cevap verildiği vurgulanarak, “Ortahisar ilçesi Akoluk Mahallesi’nde temizleme çalışmaları devam ederken, Araklı ilçesi Yeşilköy ve Yeşilyurt mahallelerinde anayol, grup yolu ile ilçe yollarında kapalı olan noktaların büyük bir kısmı ulaşıma açıldı, bölgede çalışmalar devam ediyor. Kapalı olan Birlik Mahallesi yolu kullanıma hazır hale getirildi. Ayvadere Mahallesi’nde kapalı olan kısımın açılması için ekiplerin müdahalesi sürüyor. Arsin ilçesi Çardaklı Mahallesi’nde heyelan sonucu kapanan yolun ulaşıma açılması için başlatılan çalışma devam ediyor. Fındıklı, Oğuz, Gölgelik, Başdurak ile Güneyce mahallelerinde kapanan yollar ise ulaşıma açıldı. Menfez temizleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Atayurt Mahallesi’nde kapalı yolların büyük bir bölümü açılırken Üçpınar Mahallesi anayolunda iş makineleriyle çalışma başlatıldı. Yolaç Mahallesi’nde ise kapalı yollara müdahale sürüyor” denildi.

HUMMALI ÇALIŞMA

Açıklamanın devamında ise, “Vakfıkebir ilçesinde heyelan nedeniyle kapanan yollarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Yıldızlı, Düzlük, Mısırlı, Deregözü, Soğuksu, Rıdvanlı, Yaylacık, Hamzalı, Kirazlık, Esentepe ve Caferli mahalleleri ulaşıma açıldı. Sinanlı ile İshaklı mahallelerinde ise yol temizleme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Çaykara ilçesi Yeşilalan Mahallesi’nde temizleme çalışmaları sürüyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımız mağduriyet yaşamamaları için 18 ilçede gece gündüz demeden çalışmalara devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap