SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da bayram boyunca ulaşım ücretsiz olacak!

Trabzon'da bayram boyunca ulaşım ücretsiz olacak!

14 Haziran 2024 Cuma - 09:33




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Başkan Genç, vatandaşların bayramı huzurlu ve keyifli geçirmelerini amaçladıklarını söyledi.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetleri ücretsiz yapacak. Bu kapsamda vatandaşlar, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 16 Haziran Pazar günü ile bayramın son gününe denk gelen 19 Haziran Çarşamba gününe kadar 4 gün boyunca ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek. Toplu taşıma araçları pazar tatil sefer saatlerine göre çalışacak. Ayrıca 20 Haziran Perşembe günü ile 21 Haziran Cuma günü ise toplu taşıma araçlarında cumartesi sefer saatleri uygulanacak. 

BAYRAMI KUTLADI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetlerimizi ücretsiz olarak sunacağız. Bu uygulama ile değerli vatandaşlarımızın bayramını daha huzurlu ve keyifli geçirmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle Trabzon'da yaşayan herkesin bayramını kutluyor, bu özel günlerde vatandaşlarımızın sevdikleriyle bir araya gelmelerini diliyorum. Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.




Haber Merkezi
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap