A+ A-
Yorum
10

Trabzon’da engeller kaldırılıyor

Yayın Tarihi: 03.09.2024 - 14:34
Trabzon’da yürüme engelli Turan Özmen’in akülü araç talebini karşılayan Büyükşehir Belediyesi, ardından yol güzergahına engelli rampaları yerleştirerek vatandaşın evine rahat bir şekilde ulaşımını sağladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla gelen tüm talepleri titizlikle değerlendiriyor. Bu kapsamda, Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Şehit Er Selim İşler Sokak'ta ikamet eden yürüme engelli Turan Özmen’e günlük yaşamını kolaylaştırmak için Büyükşehir Belediyesi’nce akülü araç tahsis edildi. Ardından da Özmen'in evine giden merdivenlere engelli rampaları yapıldı. Bu sayede evinden çıkıp sosyalleşme imkanına kavuşan Turan Özmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemiz önce akülü araba desteğiyle ulaşım sorunumu çözüme kavuşturdu ardından ise evime ulaşımımı rahat bir hale getirdi. Artık rahat bir şekilde evime girip çıkabiliyorum. Kısa süre içerisinde taleplerimizi geçekleştiren Başkanımız Ahmet Metin Genç’ten Allah razı olsun. Başkanımız şehrimizdeki tüm engelli vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyor. Bu konuda gösterdiği hassasiyet için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

HEDEFİMİZ ENGELSİZ BİR TRABZON


Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve onların topluma daha aktif bir şekilde katılımını sağlamak öncelikli hedeflerimizden biridir. Bu doğrultuda, şehrimizdeki engelli bireylerin ihtiyaçlarını titizlikle değerlendiriyor ve onların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak projeler geliştiriyoruz. Şehrimizin dört bir yanında engelli dostu projeleri geliştirip hayata geçirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek, bizler için en büyük motivasyon kaynağıdır. Engelsiz bir Trabzon için çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

Etiketler