A+ A-
Yorum
10

Trabzon'da heyelan tehlikesi! Beton yolun altı boşaldı

Yayın Tarihi: 11.09.2026 - 17:17
Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu Mahallesi’nde meydana gelen toprak kayması, mahalle sakinlerini endişelendiriyor.

Küçük çaplı heyelanın ardından beton yolun alt kısmının boşaldığı ifade edilirken, özellikle çay toplama sezonunda yoldan kamyon ve yüklü araçların geçmesinin riski daha da artırdığı kaydedildi.

Mahalle sakinleri, mevcut durumda yolun çökmesinin an meselesi olduğunu belirterek yetkililerden acil çalışma yapılmasını istedi.

ÇAY SEZONUNDA TEHLİKE BÜYÜYOR

Bölgedeki çaylık alanlara ulaşımda kullanılan yolun aktif olarak kullanıldığına dikkat çeken mahalle sakinleri, özellikle çay toplama döneminde kamyon ve yüklü araçların güzergâhtan geçmesinin ciddi tehlike oluşturduğunu ifade etti.

MAHALLE SAKİNLERİ CİMER’E BAŞVURDU

Mahalle sakinleri, yaşanan tehlikeyi daha önce CİMER’e de bildirdiklerini ancak uzun süredir bölgede herhangi bir çalışma yapılmadığını öne sürdü.

Vatandaşlar, olası bir facia yaşanmadan önce yolun incelenmesini ve gerekli güvenlik ile onarım çalışmalarının bir an önce başlatılmasını talep etti.

Etiketler