SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Kent Lokantası vatandaştan tam not aldı

Trabzon'da Kent Lokantası vatandaştan tam not aldı

16 Temmuz 2024 Salı - 17:18




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 12 Temmuz’da hizmete açılan Kent Lokantası’nı ziyaret etti. Vatandaşlar, masaları gezerek, hâl ve hatırlarını soran Başkan Kaya’ya memnuniyetini dile getirdi. Başkan Kaya’ya sıcak ve samimi ilgi gösteren vatandaşlar, yemekleri çok beğendiklerini belirterek, Kent Lokantası’nı hizmete açtığı için teşekkürlerini iletti.





Dört çeşit yemeğin 50 TL’ye servis edildiği Kent Lokantası’na vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin bir yansıması olduğuna vurgu yapan Başkan Kaya, “Geçen cuma günü vatandaşlarımızın katılımıyla şehrimizin ilk Kent Lokantası’nı hizmete açmıştık. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımıza, emeklilerimize ve öğrencilerimize yönelik olarak hizmete açtığımız lokantamıza, vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi aslında Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik şartları göstermesi bakımından ibret verici. Hafta içi her gün 4 çeşit yemeği 50 TL’ye vatandaşlarımıza servis ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızdan topladığımız vergiler ve harçlar vatandaşlarımızın sağlıklı beslenmesine katkı vermek adına tekrar onlara dönmüş oluyor. Sosyal belediyecilik budur” dedi.

Kent lokantası uygulamasının bütün şehirlerde olması gerektiğinin altını çizen Başkan Kaya, “Kent lokantalarının ülkemizin her şehri için çok acil bir ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlatılan ve CHP’li belediyelerin sahiplendiği Kent Lokantası hizmetini, keşke bütün belediyelerimiz halkımıza sunsa. Trabzon’un bütün ilçelerinden gelen vatandaşlarımız oluyor. Özellikle ilçelerden işlerini halletmek için Ortahisar’ımıza gelen vatandaşlarımız da Kent Lokantamızdan istifade ediyor” diye konuştu.

“KENT LOKANTALARIMIZIN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”




“Vatandaşların mutluluğu gözlerinden okunuyor” diyen Başkan Kaya, “Kent Lokantamızın ilk günden yoğun bir rağbet görmesi, projemizi yaygınlaştırma noktasında bizi yeni arayışlara yöneltiyor. Bu yöndeki arayışlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Nüfusun yoğun olduğu Fatih ve Kalkınma mahallelerimizde yer arayışlarımız devam ediyor. İnşallah şehrimiz için çok önemli bir ihtiyaç olan kent lokantalarımızın sayısını artıracağız” cümlelerine yer verdi. 

“DİLERİZ DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLUR”




Başkan Kaya’ya teşekkürlerini ileten ve Kent Lokantası’nda ‘akşam yemeği’ de verilmesi talebinde bulunan vatandaşlar ise “Allah sizden razı olsun. Bu yemekleri başka yerde ancak 300 TL’ye yiyebilirdik. Sizin sayenizde uygun fiyata karnımızı doyurabiliyoruz. Trabzon gibi bir yerde, bir kişinin 50 TL’ye doyması çok önemli bir hizmet. Kent Lokantalarının sayısı artarsa daha mutlu oluruz. Dileriz bu uygulama diğer belediyelere de örnek olur” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap