SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da o proje tamamlandı! Hizmete açılacak

Trabzon'da o proje tamamlandı! Hizmete açılacak

09 Ocak 2024 Salı - 15:14




Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantıları başladı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantıları başladı.

Meydan mevkiinde bulunan katlı otopark hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Zorluoğlu,

"Meydan 3. etap katlı otopark tamamlandı. Geçici kabulü yapıldı 600 araçlık otopark dükkanlar kafelerden oluşuyor. Bütçesi belediyemizden karşılanmadı. Orasının otoparkı da tamamlandı. Yapı kullanmayı da düzenleyerek hizmete açacağız.

Kadınlar hali tamamlandı. Yatırım bedeli 200 milyonun üzerinde geçişiş kabulü yapıldı. Bir kısım dükkânları eski kiracılarına satıldı. Bir kısım dükkânların tahsisi devam ediyor. 25 Ocak’a kadar taşınma gerçekleşecek ve hizmete açacağız. Oradaki otopark ve bazı hizmet alanları bizim uhdemizde kaldı.

İhalesi sözleşmesi yer teslimi yapıldı. Hisar kent cephe sağlamlaştırma projesi. 31 Milyonluk bir ihale. Bu bir başlangıç.


Ortahisar bölgesi başta olmak üzere hem yol kaldırım düzenlemeleri aydınlatma binalarda cephe sağlamlaştırılması yapacağız. Zemin düzenlemeleri yapılacak. kısa sürede tamamlanacak. O mahalle yenilenerek yaşananlara ve ziyaret edenlerin hizmetine sunulacak." ifadelerini kullandı.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap