SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Sel'in Etkileri Temizleniyor

Trabzon'da Sel'in Etkileri Temizleniyor

21 Temmuz 2024 Pazar - 14:34




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte etkili olan şiddetli yağışların ardından sorumluluk alanındaki tüm yolları açtıktan sonra ilçe belediyelerinin çalışmalarına destek veriyor.





Yağışların hasar verdiği yollar, caddeler, alt geçitler ile ihtiyaç duyulan tüm noktalarda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin temizlik çalışmaları koordineli şekilde sürüyor. Ayrıca kentin birçok bölgesinde asfaltlama ve betonlama çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle kapanan mahalle yollarını hızlı bir şekilde açarak vatandaşların mağduriyetini önledi. İlçe belediyelerine destek veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (TİSKİ) bağlı ekipler, şehir genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Şiddetli yağışın ardından şehir genelinde temizliğe ihtiyaç duyulan alt geçitler, caddeler ve yollar iş makineleri ve diğer temizlik araçları kullanılarak temizleniyor.



VATANDAŞ MEMNUNİYETİ EN BÜYÜK MOTİVASYON
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ayrıca farklı noktalarda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. Akçaabat’ın Darıca Deniz Köşk Mahallesi yolunda asfaltlama yapılırken, Düzköy İlçesi’ndeki Haçkalıbaba Yaylası yolunda da betonlama çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şiddetli yağışların ardından, 18 ilçemizde ihtiyaç duyulan her noktayı sistemli bir şekilde temizliyoruz, asfalt ve beton yenileme çalışmaları yapıyoruz.

Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla ilçe belediyelerimize de destek vererek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimizdeki yolların hızlı bir şekilde açılması ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak yapılması, ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde mümkün olmuştur. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu geri bildirimler bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır” denildi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap