SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Vehbi Koç 'Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum'

Vehbi Koç 'Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum'

14 Temmuz 2024 Pazar - 12:45




AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı ileterek sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi. 





Demokrasi ve milli iradenin zaferiyle sonuçlanan 15 Temmuz hain darbe girişiminin asla unutulmayacağını ifade eden Milletvekili Vehbi Koç açıklamasını şöyle sürdürdü: “Küresel güçlerin maşası FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin cesareti ve desteğiyle bertaraf edilerek ülkemizi esaret altına almak isteyenlere karşı tarihin en büyük tokatı atılmıştır. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir bütündür; Bölünemez, parçalanamaz, esaret altına alınamaz!”

15 Temmuz’da adeta milli bir destan yazıldığının altını çizen Milletvekili Vehbi Koç “15 Temmuz’da, milletimizin gösterdiği kahramanlık ve cesaret tarihin kayıtlarına ikinci kurtuluş savaşı olarak geçmiştir. Çünkü devletimiz kurulurken kimler ülkemizi esaret altına almak istediyse 100 yıl sonra aynı küresel şebeke maşalarıyla birlikte 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirmek için darbe kalkışması başlatmıştır. Fakat aziz Milletimiz dün olduğu gibi yine bağımsızlık iradesine sahip çıkarak liderinin arkasında durmuştur. Tarihin dönüm noktası olan 15 Temmuz destanını asla unutmayacak unutturmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin iradesini hiçbir zaman müstemleke zihniyetlere teslim etmeden birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap