A+ A-
Yorum
10

Yaşar Kaptan Çebi vefat etti

Yayın Tarihi: 05.06.2024 - 11:15 | Güncelleme Tarihi: 05.06.2024 - 11:11
Beşiktaş Kulübünün eski başkanlarından Ahmet Nur Çebi'nin babası Yaşar Kaptan Çebi, hayatını kaybetti

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Eski başkanlarımızdan Ahmet Nur Çebi'nin kıymetli babası Yaşar Kaptan Çebi'nin vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; Ahmet Nur Çebi'ye, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

Trabzon'lu tanınmış sanayi ve iş insanlarından Kaptan Şirketler Grubu kurucusu, Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin babası Yaşar Kaptan Çebi vefat etti.

Kaptan D.Ç sahibi Yaşar Kaptan Çebi'nin cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Altunzade İlahiyat Camii'nde kılınacak ve ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek.

YAŞAR KAPTAN ÇEBİ KİMDİR?

Yaşar Kaptan Çebi, 1936 yılında Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan ve 4 Haziran 2024'te İstanbul'da hayatını kaybeden başarılı bir Türk iş insanıydı. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Çebi Şirketler Grubu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüten Çebi, aynı zamanda Kardemir Karabükspor'un 11. başkanı olarak da görev yapmıştır.

Çebi, iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra spor dünyasına da önemli katkılarda bulunmuştur. Kardemir Karabükspor'un başkanlığını yaptığı dönemde kulübün gelişimi için önemli adımlar atmıştır.

Yaşar Kaptan Çebi'nin oğlu Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 34. başkanı olarak görev yapmış ve babasının izinden giderek spor dünyasında önemli bir figür haline gelmiştir.

Yaşar Kaptan Çebi, ardında önemli bir iş ve spor mirasıyla anılacak, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olarak hatırlanacaktır.

HABER MERKEZİ

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün